Όλα τα Business Web Hosting πακέτα περιλαμβάνουν:

VIP Support – LiteSpeed Web Server – LiteSpeed WordPress Cache – Professional Antispam Filter – Pure SSD RAID-10 Δίσκους | 1000 Mbps Γραμμή | Imunify360 Antimalware | 5 GB DDOS Προστασία | R1Soft Ημερήσια Backups

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΚΕΤΟ

pricing image
Pure SSD RAID-10 (ταχύτητα 4x)
Domain Names
Υπολογιστική ισχύς Web Hosting
VIP Υποστήριξη
LiteSpeed Web Server
LiteSpeed WordPress Cache
Professional Antispam Filter In+Out
Δωρεάν SSL Πιστοποιητικό
Εmail λογαριασμοί
Εξερχόμενα Εmail την ώρα
Κίνηση
MySQL (MariaDB)
DDR4 RAM (Νέα Μηχανήματα)
R1Soft Ημερήσια Backups 30 Ημερών
Imunify360 Malware Detection
Imunify360 Advanced Firewall
Imunify360 Intrusion + Protection
CloudLinux με CageFS
DDOS Protection 5GB
1 GB port
PHP Όλες οι εκδόσεις
Softaculous με 450 one-click εφαρμογές
Διαθεσιμότητα 99,99%
Elastic Hosting (Άμεση αναβάθμιση υπηρεσιών)
Professional Email Archiving

Όλες οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.

Όλα τα Business Web Hosting πακέτα έχουν

PREMIUM ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ

konet web hosting ssd

SSD Δίσκοι με RAID-10 Τεχνολογία

Samsung SSD Datacenter δίσκοι με Striping και Mirroring. 4x πιο γρήγοροι στην ανάγνωση και 2x στην εγγραφή.

konet web hosting litespeed web server

LiteSpeed Web Server

Εξαιρετικές αποδόσεις από τον καλύτερο Web Server της αγοράς. 90x πιο γρήγορος από τον Apache . Ταχύτητο Web Hosting και Ασφάλεια σε όλες τις εφαρμογές.

konet web hosting cpanel

cPanel Web Hosting Control Panel

Το καλύτερο Web Hosting Control Panel της παγκόσμιας αγοράς. Σας επιτρέπει να ελέγξετε σχεδόν κάθε πτυχή των ιστοσελίδων σας.

konet web hosting antispam spamexperts

Professional AntiSpam Filter Spamexperts

Προστατεύει το δίκτυό σας από ανεπιθύμητα emails, ιούς, ransomware και επιθέσεις κακόβουλων λογισμικών!

konet web hosting r1soft backup

R1-Soft File Backup

Ημερήσια Backups με το καλύτερο Backup Software. Μπορείτε να επαναφέρετε όποιο αρχείο θέλετε, συμπεριλαμβανομένων και των emails και της βάσης σας.

konet web hosting imunfiy cloudlinux

Imunify360 από την CLOUDLINUX

Η κορυφαία εφαρμογή παγκοσμίως για ασφάλεια σε επιθέσεις από hackers. Aνιχνεύει και εξουδετερώνει τα κακόβουλα προγράμματα.

0,71 ευρώ. Τόσο στοιχίζει το Enterprise L1 Web Hosting πακέτο την ημέρα σε μία επιχείρηση. Ένα φλιτζάνι Ελληνικός καφές έχει τουλάχιστον διπλάσια τιμή στα φθηνότερα καφενεία. Σας φαίνεται υψηλό το κόστος; Δείτε τι περιλαμβάνουν τα Business Web Hosting πακέτα.

Μόνο Premium εφαρμογές

Τα Business Web Hosting πακέτα περιέχουν μόνο Premium εφαρμογές. Με τον όρο Premium εφαρμογές εννοούνται οι συνδρομητικές εφαρμογές. Όλες οι εφαρμογές είναι συνδρομητικές και δεν περιλαμβάνεται καμία δωρεάν εφαρμογή. Προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη σταθερότητα, ταχύτητα και ασφάλεια δώθηκε έμφαση στην ποιότητα.

Λογισμικό Business Web Hosting πακέτων

Από πλευράς λογισμικού τα Business Web Hosting πακέτα εμπεριέχουν τις κορυφαίες εφαρμογές παγκοσμίως.

– Για το Backup χρησιμοποιείται το σύστημα της R1Soft, η πιο αξιόπιστη εφαρμογή για Web Hosting Backup παγκοσμίως.
– Για την ασφάλεια χρησιμοποιείται το Imunify360, το απόλυτο και καλύτερο παγκοσμίως σύστημα ασφαλείας για Servers. Η ΚΟΝΕΤ είναι Imunify360 Distributor και η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που το προσφέρει.
– Για την Antispam προστασία χρησιμοποιείται το σύστημα της SpamExperts. Τα φίλτρα εισερχόμενης και εξερχόμενης προστασίας της SpamExperts αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση παγκοσμίως στον τομέα του Antispam.
– Για τον Web Server χρησιμοποιείτε ο LiteSpeed, ο ταχύτερος Web Server παγκοσμίως. Ούτε ο Apache, ούτε ο Nginx μπορούν να συγκριθούν μαζί του.
– Η ΚΟΝΕΤ είναι επίσημος Elastic Hosting Provider. Αυτό σημαίνει ότι πιστοποιημένα η ΚΟΝΕΤ μπορεί να παρέχει σε δευτερόλεπτα όσους πόρους (resources) χρειάζεται η ιστοσελίδα σας.
– Για το περιβάλλον διαχείρισης του Web Hosting χρησιμοποιείται το cPanel. Το cPanel είναι το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης Web Hosting παγκοσμίως.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι συνδρομητικές. Αυτό σημαίνει ότι η ΚΟΝΕΤ πληρώνει για αυτές κάθε μήνα ένα σεβαστό ποσό. Το Web Hosting μπορεί να γίνει και με δωρεάν υπηρεσίες. Το ζήτημα φυσικά είναι στην ποιότητα, την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Δε μπορούν επ’ ουδενί να συγκριθούν οι συνδρομητικές αυτές υπηρεσίες της ΚΟΝΕΤ με τις δωρεάν.

Περιλαμβάνεται Δωρεάν SSL πιστοποιητικό

Κάθε Web Hosting πακέτο περιέχει δωρεάν SSL πιστοποιητικό για κάθε domain name που φιλοξενείται σε αυτό. Το συγκεκριμένο SSL πιστοποιητικό θα είχε αξία 15 ευρώ εάν το αγοράζατε μεμονωμένα.

Hardware Business Web Hosting πακέτων

Από πλευράς Hardware τα Business Web Hosting πακέτα περιλαμβάνουν ισχυρά χαρακτηριστικά.

– Pure SSD δίσκοι Data Center Edition σε RAID 10. Ταυτόχρονα Mirroring και Striping των δεδομένων προκειμένου να πολλαπλασιαστεί η ταχύτητα. Pure SSD σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται μόνο SSD, καθόλου HDD.
– 1 Gbps γραμμή για ταχύτητερη εμφάνιση των ιστοσελίδων. 1 Gbps είναι 1000 Mbps.
– Η RAM είναι DDR4. Αυτό υποδεικνύει ότι οι Servers που χρησιμοποιούμε είναι ολοκαίνουργιοι. Το αν ένας Server είναι παλιός ή καινούργιος μπορείτε να το καταλάβετε από τη RAM. Το τελευταίο μοντέλο RAM που κυκλοφορεί είναι η DDR4. Συνεπώς, το Web Hosting γίνεται σε ό,τι νεότερο υπάρχει τεχνολογικά από πλευράς Servers.

Όταν λάβετε όλα τα παραπάνω υπόψη, κατανοείτε ότι το κόστος είναι εξαιρετικά μικρό ακόμα και για μία πολύ μικρή επιχείρηση.

Οι Web Ηosting υπηρεσίες της ΚΟΝΕΤ γίνονταν μέσω Ελληνικών Data Centers από το 1999 μέχρι και το 2018. Επί 19 χρόνια όλες οι υπηρεσίες στηρίζονταν αποκλειστικά σε Ελληνικά Data Centers. Δυστυχώς, η ποιότητα των υπηρεσιών δεν ήταν ποτέ η επιθυμητή. Ακόμα και όταν οι υπηρεσίες (υποτίθεται) βρίσκονταν σε Cloud περιβάλλον, παρουσιάζονταν downtimes, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό. Διενεργήθηκαν πολλαπλά tests προκειμένου να συγκριθεί η ποιότητα του Hardware από τα Ελληνικά Data Center με το εξωτερικό. Η διαφορά ήταν τεράστια υπέρ του εξωτερικού. Το Web Hosting δε μπορούσε να παραμείνει στην Ελλάδα.

Έτσι, διενεργήθηκε έρευνα προκειμένου να βρεθεί μία αξιόπιστη εταιρεία Data Centers. Επιλέχθηκε τελικώς μία ακριβή μα πολλά υποσχόμενη λύση. Ισχυροί servers, Data Center με βιομηχανικά πρότυπα και απίστευτες ταχύτητες παρότι το Web Hosting θα γινόταν από το εξωτερικό. Ύστερα από δίμηνη περίοδο δοκιμών το τοπίο είχε ξεκαθαρίσει. Αποφασίστηκε η μεταφορά όλων των υπηρεσιών Web Hosting στο εξωτερικό.

Σταθερότητα, ταχύτητα, ασφάλεια και άψογος επαγγελματισμός. Αυτά βρέθηκαν στο νέο πάροχο του εξωτερικού. Όλα όσα επιθυμεί ένας Web Hosting Provider.

30 days konet web hosting

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Σας παρέχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας.

Αφορά τις υπηρεσίες Shared Web Hosting.

total security konet web hosting

Ασφάλεια Ιστοσελίδας

Όλα τα πακέτα μας περιλαμβάνουν το Imunify360, το πιο αξιόπιστο λογισμικό ασφαλείας σε επίπεδο Shared Web Hosting. Το Imunify360 ελέγχει 24/7/365 την ιστοσελίδα σας για τον εντοπισμό και την άμεση καταστολή των κακόβουλων επιθέσεων.