Ρυθμίσεις POP/SMTP για Windows Hosting με MailEnable

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείται τα σωστά στοιχεία πιστοποίησης (username και password) για την σύνδεση στον email λογαριασμό σας. Η εφαρμογή απαιτεί ότι τα στοιχεία πιστοποίησης για το username να έχει την ακόλουθη μορφή (όνομα email @ domain) πχ info@konet.gr.

Κατά την εισαγωγή του εισερχόμενου (incoming POP3) και εξερχόμενου (outbound SMTP) mail server χρησιμοποιείστε την IP Διεύθυνση του mail server του domain, ή το mail.domain.gr όπου domain.gr θα δώσετε το δικό σας domain με την αντίστοιχη κατάληξη.

Εάν χρησιμοποιείται POP ή SMTP για να πάρετε τα email σας, βεβαιωθείται πως ο mail client (πχ το δικό σας Outlook) δεν έχει ενργοποιημένο το Secure Password Authentication ή Authentication enabled over SSL. Οι παρακάτω εικόνες απεικονίζουν τις σωστές ρυθμίσεις στο Outlook Express (όπου mail servers and όνομα λογαριασμού θα δώσετε τα δικά σας). Επίσης σε αυτά απεικονίζεται πως ο email client είναι ρυθμισμένος για SMTP authentication επειδή είναι τσεκαρισμένο το 'My server requires authentication'.Επίσης, βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις του mail client είναι έτσι ώστε να χρησιμοποιεί SSL. Οι ρυθμίσεις για το Outlook Express περιγράφονται ως εξής στην παρακάτω εικόνα:

  • 2 Χρήστες το βρήκαν χρήσιμο
Ήταν χρήσιμη η απάντηση;

Related Articles

Ρυθμίσεις POP/SMTP για cPanel

Ρυθμίσεις POP/SMTP για cPanel Κάθε ιστοσελίδα έχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι...

Δημιουργία cPanel Email σε ένα iPhone ή iPad

Ημερομηνία αλλαγής: 08/12/2018 Για να συνδέσετε ένα cPanel Email λογαριασμό σας με το iPhone ή...

Πώς να ενεργοποιήσετε SMTP Authentication για Mozilla Thunderbird(Mac & Windows)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν μόνο λογαριασμούς σε servers της KONET. Ανοίξτε το...