Ενημέρωση στην κρυπτογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Προκειμένου να ευθυγραμμιστεί το σύστημα του διακομιστή αλληλογραφίας με το ισχύον βιομηχανικό πρότυπο, έπρεπε να κάνουμε αρκετές αλλαγές στην κρυπτογράφηση που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι διακομιστές αλληλογραφίας μας.

Τα πρωτόκολλα που απορρίπτουμε τώρα στα SSL και TLS για αλληλογραφία είναι:
+ no_sslv2 + no_sslv3 + no_tlsv1 + no_tlsv1_1

Το κοστούμι κρυπτογράφησης SSL / TLS που χρησιμοποιούμε είναι:
ECDHE-ECDSA-AES128-GCM-SHA384: ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384: ECDHE-ECDSA-CHACHA20-POLY1305: ECDHE- AES128-GCM-SHA256: ECDHE-ECDSA-AES256-SHA384: ECDHE-RSA-AES256-SHA384: ECDHE-ECDSA-AES128-SHA256: ECDHE-RSA-AES128-SHA256


Οι χρήστες παλαιότερων λειτουργικών συστημάτων, του Outlook ή των πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται ξαφνικά να αρχίσουν να έχουν προβλήματα σύνδεσης με τους διακομιστές αλληλογραφίας μας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκάλεσε αυτό και συνιστούμε σε κάθε χρήστη που αντιμετωπίζει δυσκολίες να ενημερώσει το λογισμικό του με τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα.

Εάν εκτελείτε τα Windows 7 και δεν το έχετε ήδη εγκαταστήσει κατά τη διάρκεια των κανονικών ενημερώσεων των Windows - Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια εργασία και μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα στη διεύθυνση https://support.microsoft.com/en-us/help/3140245/update-to-enable-tls-1-1-and-tls-1-2-as-a-default-secure-protocols-in .

Πελάτες που χρησιμοποιούν Windows 7 με Outlook 2007, 2010, 2013 και ακόμη 2017 έχουν αναφέρει προβλήματα. 


Πελάτες που έχουν αναβαθμιστεί στα Windows 10 αναφέρουν ότι όλα λειτουργούν χωρίς περαιτέρω ρυθμίσεις, οπότε αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εκτέλεση μιας παλαιότερης έκδοσης των Windows, σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την πιο πρόσφατη πλατφόρμα και λογισμικό της Microsoft το συντομότερο δυνατόν!

Οι χρήστες του email client (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) του Thunderbird (εγκατεστημένο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα) και των υπολογιστών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mac δεν έχουν αναφέρει κανένα πρόβλημα.

Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα μετά την ενημέρωση στο τελευταίο διαθέσιμο λογισμικό, ανοίξτε ένα ticket υποστήριξης.

Ενημέρωση: Μαίος 2018

  • email, encryption
  • 112 Χρήστες το βρήκαν χρήσιμο
Ήταν χρήσιμη η απάντηση;

Συναφή Άρθρα

Ρυθμίσεις POP/SMTP για cPanel

Προκειμένου να συνδέσετε τον Email Client σας με την Email διεύθυνσή σας, θα χρειαστεί να...

Δημιουργία cPanel Email σε ένα iPhone ή iPad

Ημερομηνία αλλαγής: 08/12/2018 Για να συνδέσετε ένα cPanel Email λογαριασμό σας με το iPhone ή...

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ POP και IMAP, και ποια πρέπει να χρησιμοποιήσω ;

Το POP είναι ένα πρωτόκολλο για την επικοινωνία με το διακομιστή email σας . Παρέχει απλό...

Σύνδεση στο webmail για λογαριασμούς CPanel και Parallels PLESK

Η σύνδεση στο webmail γίνεται δίνοντας στο πάνω μέρος του Web Browser τη...