Θέλεις να αφήσεις το Web Hosting;

Η ΚΟΝΕΤ αναζητά συνεχώς ευκαιρίες εξαγοράς εταιριών web hosting και reseller οποιουδήποτε μεγέθους!

Ενδιαφερόμαστε και για την εξαγορά Καταχωρητών Ονομάτων Χώρου .GR .

Σκοπός μας είναι, πέρα από την επέκταση των δραστηριοτήτων μας, να βοηθήσουμε εκείνους που αναζητούν μία έξοδο από την αγορά.

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Το κατανοούμε αυτό και αντιμετωπίζουμε την κάθε πρόταση ξεχωριστά, αμερόληπτα και επαγγελματικά.

Γιατί να εμπιστευθείς την ΚΟΝΕΤ

Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο Web Hosting

Είμαστε από τις παλαιότερες εταιρείες παροχής Web Hosting στην Ελλάδα. Από το 1999 ασχολούμαστε με το Διαδίκτυο προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Αξία στον πελάτη

Εξυπηρετούμε τον κάθε πελάτη, μικρό ή μεγάλο, καινούργιο ή παλιό, με την ίδια ζωηρή επαγγελματική διάθεση. Οι πελάτες σου θα έχουν από την πρώτη στιγμή θέση σε αυτό το φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματική Υποστήριξη και Know-How

Ξέρουμε τι χρειάζεται κάθε ιστοσελίδα για να υποστηριχθεί σωστά. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν το κάθε αίτημα των πελατών σου όποτε εκείνοι μας χρειαστούν.

ΚΟΝΕΤ Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο Web Hosting
ΚΟΝΕΤ Επαγγελματική Υποστήριξη και Know-How

Τι ψάχνουμε

Ενδιαφερόμαστε για την εξαγορά επιχειρήσεων Web Hosting, Καταχωρητών Domain Names και Resellers που έχουν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την Κύπρο.
  • Έχουν κάποια σχέση με το Web Hosting ή τα Domain Names (φιλοξενία ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδων, marketing, διαφημίσεις, καταχώρηση ονομάτων χώρου, γραφίστας).
  • Έχουν τουλάχιστον 2 έτη δραστηριότητας ως επιχείρηση, ιδιώτης ή reseller στον κλάδο του Web Hosting.

Επικοινώνησε μαζί μας

Μπορείς να μας στείλεις τα στοιχεία της εταιρείας σου και τα δικά σου στην διεύθυνσή μας sales@konet.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου.

ΚΟΝΕΤ επικοινωνήστε μαζί μας