Όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας περιλαμβάνουν το Imunify360, μια σειρά από υπηρεσίες ασφαλείας εταιρικού επιπέδου που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τον ιστότοπο σας από κακόβουλες επιθέσεις.

ΑΣΦΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ

Σας προσφέρουμε απόλυτη προστασία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Multi-layer server protection

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ με ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

AI Powered Protection

Το Imunify360 είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη λύση ασφαλείας. Μέσω της μηχανικής μάθησης και των αλγορίθμων, το Imunify360 της KONET συλλέγει πληροφορίες ασφαλείας από το παγκόσμιο web για να βοηθήσει στον εντοπισμό πιθανών απειλών και στη προληπτική προστασία του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο.

Σάρωση αρχείων για ιούς σε πραγματικό χρόνο

Ένας σαρωτής αρχείων σε πραγματικό χρόνο. Όταν ένα αρχείο φορτώνεται στο σύστημα, σαρώνεται. Εάν είναι κακόβουλο, καθαρίζεται. Αυτό μετριάζει τις καταστροφικές επιπτώσεις σε ένα μη προστατευμένο σύστημα και είναι πιο χρήσιμο για ένα ήδη μολυσμένο σύστημα.

Σαρωτής βάσης δεδομένων WordPress

Ένας σαρωτής βάσης δεδομένων WordPress που ελέγχει τις εγγραφές του WordPress έναντι κακόβουλης έγχυσης javascript, iframes και άλλου περιεχομένου.

Cloud & Herd Antivirus για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας

«Ασυλία Κοπαδιών» - ένος όρος που δίνεται για μια συλλογική ασυλία. Γίνεται ανάλυση επιθέσεων με βάση δεδομένα που σχετίζονται με περιστατικά και επιθέσεις που συσσωρεύονται από όλες τις παρουσίες του Imunify360. Μόλις εντοπιστεί ένας εισβολέας, αποκλείουμε προληπτικά την κακόβουλη δραστηριότητα σε όλους τους διακομιστές.

Άμεση ανάκτηση μολυσμένων αρχείων από αντίγραφο ασφαλείας

Το Backup σύστημα της ΚΟΝΕΤ προσφέρει ανώτερη προστασία για τα δεδομένα και τα συστήματά σας για την άμυνα από κακόβουλες επιθέσεις, μολύνσεις από κακόβουλο λογισμικό, αλλοιώσεις αρχείων και απώλεια ιστότοπων. Τροφοδοτείται από τη γρήγορη και αξιόπιστη τεχνολογία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας R1Soft σε ιδιόκτητους servers της ΚΟΝΕΤ.

Συστήματα ανίχνευσης και πρόληψης εισβολής

Διαθέτει συστήματα τείχους προστασίας δικτύου και ανίχνευσης εισβολής και πρόληψης. Αποτρέπει όλες τις επιθέσεις υπηρεσιών συστήματος κατά FTP, SSH, IMAP / SMTP κ.λπ.Αυτόματος αποκλεισμός επικίνδυνων IP διευθύνσεων.

Webshield - CAPTCHA

Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα από την έμπειρη ομάδα μας.Το στοιχείο WebShield φροντίζει το CDN και το Proxy Traffic καθορίζοντας τις πραγματικές διευθύνσεις IP των εισβολέων και, στη συνέχεια, διαφοροποιεί αυτές τις διευθύνσεις IP από αυτές των νόμιμων χρηστών. Το Webshield περιέχει γκρίζες λίστες ύποπτων IP και στη συνέχεια παρέχει οθόνες εκκίνησης και προκλήσεις CAPTCHA που αποτρέπουν κακόβουλα αιτήματα από βλάβη ή ακόμη και επιβράδυνση του συστήματός σας.

Intrusion Detection & Prevention Systems

Οι Hackets, τα bots και διάφορα κάκοβουλα λογισμικά προσπαθούν συνεχώς να παραβιάσουν την ιστοσελίδα σας.

Τα συστήματα ανίχνευσης και πρόληψης εισβολής του Imunify360, παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο κάθε πιθανή προσπάθεια επίθεσης στην ιστοσελίδα σας και αυτομάτως τις αποκλείει, αποτρέποντας τις επιθέσεις προτού καν συμβούν. Intrusion Detection & Prevention

Proactive Defence

Ένα από τα πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας του Imunify360 αποτελεί η μοναδική τεχνολογία Proactive Defence, η οποία εντοπίζει και εμποδίζει κακόβουλα PHP scripts και λογισμικά προτού προκαλέσουν ζημιά στον server.

Αναλύει τη συμπεριφορά ενός PHP script και το αποτρέπει από το να προκαλέσει βλάβη στον server. Αποκλείει είτε ολόκληρη την εκτέλεση του script, είτε απλώς τα κακόβουλα λογισμικά. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, διότι ο κακόβουλος κώδικας συχνά «κρύβεται» από τον χρήστη και μπορεί να τοποθετηθεί στη βάση δεδομένων.

Ποιότητα σε όλες τις υπηρεσίες χωρίς συμβιβασμούς

Οι πελάτες μας γνωρίζουν

Ο Αξιόπιστος συνεργάτης σας

Για να είναι ικανοποιημένοι οι πελάτες δεν αρκεί μόνο να έχεις απόλυτη τεχνογνωσία σε αυτό που κάνεις, δεν αρκεί να είσαι στην αγορά του WEBHOSTING από το 1999, δεν αρκεί να μπορείς να συνδυάζεις όλες τις super τεχνολογίες που υπάρχουν για αυτό που κάνεις, δεν αρκεί να χρησιμοποιείς το τελειότερο πρωτότυπο λογισμικό και να να πληρώνεις αμυδρές συνδρομές, αλλά να είσαι και αξιόπιστος όποτε σε χρειαστούν οι πελάτες σου για να τους υποστηρίξεις άμεσα.

Πρωτοπωρούμε συνδυάζοντας πάντα τις καλύτερες τεχνολογίες

Τεχνολογία KONET