Πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Οι Πωλήσεις Έγιναν Απλές

Ξεκίνα με δυνατά, built-in εργαλεία για να φτιάξεις μία καλύτερη online επιχείρηση

Ο απλός τρόπος για να αντιμετωπίσεις την πολυπλοκότητα των online πωλήσεων

Schedule a Demo

Δημιούργησε ένα κατάστημα που ανταποκρίνεται στις μοναδικές επιχειρηματικές σου ανάγκες - με εργαλεία και λειτουργίες που θα το αναδείξουν.

Launch your store

Σχεδιάσε και διαμόρφωσε ένα όμορφο κατάστημα βιτρίνα με ισχυρά χαρακτηριστικά και εξειδικευμένη e-commerce υποστήριξη όποτε την χρειαστείς.

Grow your business

Δημιουργήσε το brand σου με μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σχεδιασμένη να ικανοποιεί τον πελάτη, να αυξάνει τις πωλήσεις και να αυτοματοποιεί δύσκολες διαδικασίες.

Η απόλυτη πλατφόρμα E-commerce

Πάρε στα χέρια σου την απόλυτη και πληρέστερη Ελληνική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και επωφελήσου από όλα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Intermedia E-shop
Intermedia E-shop

Η καλύτερη και πληρέστερη λύση για το e-commerce.‏‏‎

Powered by Intermedia Engine
Με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά
Διαχείριση πάνω από 100.000 κωδικούς
Διασύνδεση με όλες τις πλατφόρμες ERP
Άμεση σύνδεση με το Atlantis ERP
Πολλαπλές γέφυρες προς ERP
Σύστημα αυτόματης λήψης vouchers
Σύστημα δυσπρόσιτων vouchers
Προεπισκόπηση παραγγελιών
Διαχείριση εκπτωτικών πολιτικών
Στήσιμο βιτρίνας καταστήματος
Σύστημα Επιστροφών
Σύστημα συγκέντρωσης προϊόντων
Σύστημα αυτοματοποιημένης διαχείρισης προβληματικών προϊόντων
Σύστημα αρχειοθέτησης παραγγελιών
Σύστημα διαχείρισης vouchers, αποθήκευσης, σύγκρισης
Αυτόματη αποστολή email όλων των vouchers παραγγελιών
Ενσωματωμένο σύστημα Αξιολογήσεων και Feedback
Σύστημα Στατιστικών
Σύστημα Στατιστικών Προϊόντων
Σύστημα προβολής, εκτύπωσης, διαχείρισης προϊόντων, εκπτώσεων, ποσοτήτων
Πολλές ακόμη επιμέρους λειτουργίες

Visitor Focused Approach

Smart Operations, Smart Scaling

Core Commerce Features

Responsive technology

Η προβολή της σελίδας αλλάζει ανάλογα με το αν ο χρήστης χρησιμοποιεί desktop, tablet ή smartphone και ανάλογα με τον προσανατολισμό της συσκευής.

User Sign up και User Log in

Δώσε στους επισκέπτες σου την δυνατότητα εγγραφής (sign up) και σύνδεσης (log in) στο e-shop σου για ευκολότερες αγορές και παρακολούθηση παραγγελίας.

Social Commerce

Κέρδισε περισσότερους πελάτες στα social channel με integrations για Facebook, Instagram, Twitter και Youtube ή όποιο άλλο social media θες.

Order Monitoring

Ικανοποίησε τον πελάτη σου δίνοντάς του την δυνατότητα να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας του.

User details management

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στο e-shop σου μπορούν σε πραγματικό χρόνο να βλέπουν και να διαχειρίζονται τα προσωπικά τους στοιχεία.

Favorite Products

Αύξησε τις άμεσες πωλήσεις σου επιτρέποντας στον πελάτη να αποθηκεύει τα αγαπημένα του προϊόντα για να τα προσθέτει στο καλάθι άμεσα.

Scalable Catalog

Διαχειρίσου ολόκληρο τον κατάλογο των προϊόντων σου με ευκολία μέσω φίλτρων στο Intermedia e-shop ή τράβηξε τα προϊόντα από το ERP σου μέσω API.

Shipping

Το Intermedia e-shop προσφέρει μπάρα επεξήγησης μεταφορικών στον πελάτη και σύστημα αυτόματης λήψης και αποθήκευσης voucher στον υπάλληλο.

Reporting & Analytics

Αυξήσε την επιχειρηματική σου απόδοση με την παρακολούθηση στατιστικών για τις παραγγελίες, τα δεδομένα πελατών, το marketing και άλλα.

Advanced Cart

Αυξήσε την επιχειρηματική σου απόδοση με την παρακολούθηση στατιστικών για τις παραγγελίες, τα δεδομένα πελατών, το marketing και άλλα.

Cloud Backup Security - GDPR Compliant - SSL και ISO 27001

Ερωτήσεις για E-shop

Μπορούμε να βοηθήσουμε

Έχεις ερωτήσεις; Έχουμε απαντήσεις. Κάλεσέ μας στο 2310-501-800 για να λύσουμε όποια απορία έχεις για το e-shop, το e-commerce, το digital marketing, το hosting ή ό,τι άλλο σε απασχολεί.

E-shop και Καλύτερο Hosting

Αστραπιαία Γρήγορο E-shop

Ικανοποίησε τους πελάτες σου κάνοντας αστραπιαία γρήγορο το e-shop σου. Συνδύασε το Intermedia E-shop σου με ένα Hosting πακέτο από την Konet για αστραπιαίο load speed των σελίδων σου.

Cloud Backup Storage Solution Easy Configuration

Χαρακτηριστικά Intermedia E-shop

Powered by Anima Engine

Unlimited Traffic

Με το MyCloudFiles έχεις απεριόριστο internal και external traffic. Έτσι δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα στο ανέβασμα και κατέβασμα των δεδομένων.

Ασφαλή Backups

Μείνε ήσυχος ότι τα δεδομένα σου είναι ασφαλή. Τα πολλαπλά backups που παίρνουμε κάθε ημέρα και τα RAID-based storage συστήματα παρέχουν την ασφάλεια που θες.

Απεριόριστοι χρήστες

Μπορείς να δημιουργήσεις απεριόριστους χρήστες και να τους βάλεις σε groups. Έτσι θα μπορείς να διαμοιραστείς και να διαχειριστείς τα αρχεία σου με όποιον επιθυμείς.

Πρόσβαση από παντού

Συνδέσου στο MyCloudFiles με HTTPS μέσω εφαρμογής iOS, Android, Windows, Mac, Linux ή browser. Χρησιμοποίησε το user-friendly web interface και τους αυτοματισμούς του WebDAV.

Εύκολο Customization

Διαμόρφωσε την MyCloudFiles εγκατάστασή σου όπως εσύ επιθυμείς. Άλλαξε το theme σου και εγκατέστησε εύκολα τις εφαρμογές Nextcloud που χρειάζεσαι.

Full Instant Scalability

Αναβάθμισε ή υποβάθμισε άμεσα το πακέτο MyCloudFiles σου χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για απώλειες δεδομένων. Κάνε την παραγγελία και δες άμεσα την αλλαγή.

High Availability

Οι τεχνικοί μας φροντίζουν ώστε το MyCloudFiles σου να λειτουργεί απρόσκοπτα. Κάνουμε monitoring τα συστήματα 24/7 και εγκαθιστούμε τα πιο πρόσφατα updates.

Άμεσο Configuration

Εγκατέστησε στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου την εφαρμογή της NextCloud ή χρησιμοποίησε ένα Browser και κάνε άμεσα αυτόματο συγχρονισμό των αρχείων σου.

Data Protection

Φροντίζουμε για την ασφάλεια των δεδομένων σου. Τα δεδομένα σου φιλοξενούνται σε Data Center με πιστοποίηση ISO 27001 και απολύτη συμμόρφωση με τον GDPR.

Υποστηριξη και Καθοδηγηση

Με συνεχή υποστήριξη από Ειδικούς.

Mε περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στο e-commerce!

Κάλεσε Τώρα στο 2310-501-800.

Web hosting support and guidance - web hosting support specialist

Ένας Οδηγός Για Όλα

Βρες ό,τι χρειάζεσαι για το hosting, το e-commerce και την κατασκευή της ιστοσελίδας σου στη Γνωσιακή Βάση της Konet.

Άμεση Τηλεφωνική Υποστήριξη

Το Live Chat μπορεί να διαρκέσει ώρες. Βρες άμεσα λύση στο πρόβλημά σου με απευθείας τηλεφωνική υποστήριξη.

Απόμακρη Live Διαχείριση

Δυσκολεύεσαι να επιλύσεις ένα πρόβλημα; Οι τεχνικοί μας θα συνδεθούν μαζί σου για να το επιλύσουν μπροστά στα μάτια σου.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ HOSTING ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Συνδύασε το MyCloudFiles με ένα πακέτο Hosting.

Web
Hosting

Το τέλειο μέρος για να ξεκινήσεις το site ή blog σου. Ανάδειξέ ‘το με τον καλύτερο τρόπο. Ευελιξία και ασφάλεια σε οικονομική τιμή.

Semi Dedicated
Hosting

Το καλύτερο hosting πακέτο. Έχει όλα όσα χρειάζεται μία επιχειρήση με σύγχρονο site ή e-shop για να επιτύχουν online στο e-commerce.

Managed WordPress
Hosting

Ξεκίνα το WordPress site σου και άσε τη διαχείριση σε ειδικούς. Άσε σε εμάς τις αναβαθμίσεις των themes, plugins και WordPress.

Managed WooCommerce
Hosting

Απογείωσε το WooCommerce store σου με διαχείριση από επαγγελματίες. Αύξησε τις πωλήσεις σου και άσε τα τεχνικά σε εμάς.

Cloud Backup Solution Shared Files Productivity Collaboration Mobile
Cloud Backup Solution Shared Files Productivity Collaboration Tablet
Cloud Backup Solution Shared Files Productivity Collaboration

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε μπορεί να είναι έτοιμο το Intermedia e-shop μου;

Η εγκατάσταση του engine και η ενεργοποίηση του Intermedia e-shop σου γίνεται εντός 2 μόλις εργάσιμων ημερών. Εκτός όμως από την εγκατάσταση, θα πρέπει να γίνει η παραμετροποίηση του Intermedia e-shop σύμφωνα με τις ανάγκες σου, η οποία διαρκεί λίγο παραπάνω. Κατά την ενημέρωσή σου, ο project manager θα σου προσδιορίσει ακριβώς τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Τι γίνεται αν θελήσω επιπλέον χαρακτηριστικά για το Intermedia e-shop μου;

Μπορούμε να σου δημιουργήσουμε όποιο επιπλέον χαρακτηριστικό επιθυμείς. Ενημέρωσε έναν τεχνικό για τις αλλαγές που θέλεις να δεις στο Intermedia e-shop σου και άσε μας να δημιουργήσουμε μία λύση που θα δουλεύει όπως επιθυμείς.

Μπορείτε να μου δώσετε και hosting για το e-shop μου;

Φυσικά! Μπορείς να συνδυάσεις το Intermedia e-shop σου με ένα από τα hosting πακέτα που θα βρεις στο site μας. Το e-shop σου θα φορτώνει ταχύτατα, θα έχεις τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και επιπλέον πολλά χρήσιμα εργαλεία για να κάνεις αποδοτικότερο το hosting σου. Πάρε ένα Semi Dedicated Hosting πακέτο και άσε σε εμάς τη διαχείριση του hosting χωρίς επιπλέον κόστος.

Μπορώ να δημιουργήσω Blog αλλά και άλλες σελίδες για το e-shop μου;

Μπορείς να δημιουργήσεις το Blog που επιθυμείς για το e-shop σου με 1-click. Η Konet σου παρέχει δωρεάν εφαρμογή για την εγκατάσταση με 1-click περισσότερων από 300 εφαρμογών όπως WordPress, Joomla και άλλες. Διάλεξε όποια θες και δες την να γίνεται εγκατάσταση στο λεπτό.

Μπορώ να εγκαταστήσω και άλλες εφαρμογές παράλληλα με το Intermedia e-shop μου;

Βεβαίως, μπορείς να εγκαταστήσεις δωρεάν την εφαρμογή που χρειάζεσαι μέσα από ένα κατάλογο που περιλαμβάνει περισσότερες από 300 εφαρμογές. Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα σε ένα δικό σου domain ή subdomain.