Προφίλ

 1. Η KONET είναι εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου από την ΕΕΤΤ με έδρα την Θεσσαλονίκη.
 2. Παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας και κατασκευής ιστοσελίδων, καταχωρήσεις ονομάτων χώρου και κατασκευής εφαρμογών για το Internet.

Στρατηγική

 1. Πρωταρχική επιδίωξη της ΚΟΝΕΤ είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της και να αναπτύσσει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τον χώρο του Internet που θα καλύπτουν απόλυτα κάθε τους ανάγκη για επαγγελματική χρήση.

Τεχνολογία

 1. Φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε σε όλες τις εργασίες και τις υπηρεσίες μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
 2. Προσφέρουμε Web Hosting υπηρεσίες σε υπερσύγχρονους servers και χρησιμοποιούμε μόνο συνδρομητικές εφαρμογές για να έχουμε πάντα σε χρήση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
 3. Αλλά και στον τομέα των κατασκευών ιστοσελίδων και εφαρμογών, έχουμε να δείξουμε έργα τα οποία κατασκευάστηκαν και χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες τεχνικές λύσεις.

Όραμα

 1. Κύρια μέριμνα και προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και μέσα από την προσπάθεια αυτή να τους ικανοποιούμε κατανοώντας, αλλά και προβλέποντας, τις ανάγκες τους. Η φροντίδα και η μέριμνά μας όμως δεν σταματά εδώ, καθώς προσπαθούμε να υπερκαλύπτουμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Ορόσημα

 1. 1999

  Ίδρυση από Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΠΘ, με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη εφαρμογών για τις ανάγκες του Διαδικτύου. Web Hosting στις εγκαταστάσεις της KONET με μισθωμένη γραμμή από τον ΟΤΕ.

 2. 2002

  Μεταφορά του Datacenter από τις εγκαταστάσεις της στο Datacenter του ΟΤΕ στην οδό Ερμού Θεσσαλονίκης (ίσως ο παλαιότερος πελάτης της ΟΤΕnet στην Βόρειο Ελλάδα με αντικείμενο εργασιών την φιλοξενία ιστοσελίδων).

 3. 2004

  Η ΚΟΝΕΤ γίνεται ένας από τους πρώτους εγκεκριμένους καταχωρητές ονομάτων χώρου .GR και .ΕΛ από την ΕΕΤΤ.

 4. 2005

  Ανανέωση και αναβάθμιση όλων των συστημάτων με νέες τεχνολογίες.

 5. 2007

  Είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε τεχνολογία File Backup της R1soft.

  Ανανέωση και αναβάθμιση όλων των συστημάτων με νέες τεχνολογίες.

 6. 2008

  Ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών για B2B και Ηλεκτρονικό εμπόριο.

 7. 2009

  Ανανέωση και αναβάθμιση όλων των συστημάτων με νέες τεχνολογίες.

 8. 2011

  Ανανέωση και αναβάθμιση όλων των συστημάτων με νέες τεχνολογίες.

 9. 2012

  Κατασκευή πλήρους αυτοματοποιημένου συστήματος για καταχώρηση ονομάτων χώρου και δημιουργίας λογαριασμών στα Control Panel Cpanel και Plesk.

  Mεταφορά σε νέο Cloud Datacenter.

 10. 2013

  Στα πακέτα φιλοξενίας μας προσφέρουμε πλέον και ηλεκτρονικούς δίσκους SSD.

  Σημαντική αναβάθμιση στα συστήματα αυτοματοποίησης και παραγγελιών που διαθέτουμε για μείωση του κόστους συντήρησης.

 11. 2016

  Είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε Imunify360 στα συστήματά μας.

  Είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε την τεχνολογία Elastic Hosting στα συστήματά μας.

 12. 2018

  Μεταφορά σε νέο υπερσύγχρονο Datacenter (ένα από τα καλύτερα Πανευρωπαϊκά) με ταυτόχρονη σημαντική αναβάθμιση όλων των Server και χρήση νέου λογισμικού.

Εταιρική Υπευθυνότητα

 1. Η μακρόχρονη πείρα και υπευθυνότητα είναι σημαντική για τη ΚΟΝΕΤ, καθώς αφορά στον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία διοικείται, παράγει έργο και συμπεριφέρεται απέναντι στην κοινωνία και τα ενδιαφερόμενα μέρη. Έτσι λαμβάνει υπόψη και τον αντίκτυπο της λειτουργίας της στον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο και προχωρά σε αντίστοιχες δράσεις. Λειτουργώντας με υπευθυνότητα, παράλληλα με την επίτευξη των εμπορικών μας στόχων θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στο κοινό και τους συνεργάτες μας αξιόπιστες λύσεις για Web Hosting, καταχωρήσεις ονομάτων χώρου και ανάπτυξης εφαρμογών.

Φιλοσοφία Εταιρίας

 1. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας παγκοσμίου επιπέδου υπηρεσίες καταχώρησης Domain Names και φιλοξενίας ιστοσελίδων σε μια λογική τιμή. Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, κάτι που μας επιτρέπει να προσφέρουμε μερικές από τις χαμηλότερες τιμές στον κλάδο. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών καθώς και να παρέχουμε χρήσιμες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις τους. Αν κάτι δεν σας ικανοποιεί, επικοινωνήστε μαζί μας, και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την επίλυση του θέματος.

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών

 1. Ανταποκρινόμαστε ξεχωριστά σε κάθε ένα email που λαμβάνουμε και σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουμε απάντηση του στυλ "αντιγραφή-επικόλληση". Η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών, έτσι ώστε να πάρετε την σωστή απάντηση στην ερώτησή σας.