Semi Dedicated Hosting

Όλα τα Semi Dedicated πακέτα περιλαμβάνουν:

VIP Support | LiteSpeed Web Server | LiteSpeed WordPress Cache | Professional Antispam Filter | NVMe Δίσκους | 1000 Mbps Γραμμή | Imunify360 Antimalware | 5 GB DDOS Προστασία | R1Soft Ημερήσια Backups

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΚΕΤΟ

pricing image
NVMe Samsung Δίσκους (6200 MB/s Read)
Domain Name
Intel Xeon Gold 5218 core
Dell R740XD Servers
VIP Υποστήριξη
23 Χρόνια Εμπειρία Στο Web Hosting
LiteSpeed Web Server Web Host Professional
HTTP/3 και QUIC
LiteSpeed WordPress Cache
LiteSpeed Magento Cache
SpamExperts Professional Antispam Filter Incoming
SpamExperts Professional Antispam Filter Outgoing
Δωρεάν SSL Πιστοποιητικό
Εmail λογαριασμοί
Εξερχόμενα Εmail την ώρα
Κίνηση
MySQL (MariaDB)
DDR4 RAM (Νέα Μηχανήματα)
R1Soft File & Database Backups 6 Μηνών
Imunify360 Malware Detection
Imunify360 Advanced Firewall
Imunify360 Intrusion + Protection
CloudLinux με CageFS
DDOS Protection 5GB
1 GB port
PHP Όλες οι εκδόσεις
Softaculous με 450 one-click εφαρμογές
Διαθεσιμότητα 99,99%
Elastic Hosting (Άμεση αναβάθμιση υπηρεσιών)
SpamExperts Professional Email Archiving

Όλες οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.

Όλα τα Semi Dedicated πακέτα έχουν

PREMIUM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

konet web hosting ssd

NVMe Δίσκοι για εξαιρετικές ταχύτητες

Samsung NVMe Datacenter δίσκοι τεχνολογίας. Είναι εξαιρετικά ταχύτεροι σε σύγκριση με τους SSDs και τους κοινούς NVMe!

konet web hosting litespeed web server

LiteSpeed Web Server

Εξαιρετικές αποδόσεις από τον καλύτερο Web Server της αγοράς. 90x πιο γρήγορος από τον Apache . Ταχύτητο Hosting και Ασφάλεια σε όλες τις εφαρμογές.

konet web hosting cpanel

cPanel Hosting Control Panel

Το καλύτερο Hosting Control Panel της παγκόσμιας αγοράς. Σας επιτρέπει να ελέγξετε σχεδόν κάθε πτυχή των ιστοσελίδων σας.

konet web hosting antispam spamexperts

Professional AntiSpam Filter Spamexperts

Προστατεύει την εταιρεία σας από ανεπιθύμητα emails, ιούς, ransomware και επιθέσεις κακόβουλων λογισμικών!

konet web hosting r1soft backup

R1-Soft File Backup

Ημερήσια Backups με το καλύτερο Backup Software. Μπορείτε να επαναφέρετε όποιο αρχείο θέλετε, συμπεριλαμβανομένων και των emails και της βάσης σας.

konet web hosting imunfiy cloudlinux

Imunify360 από την CLOUDLINUX

Η κορυφαία εφαρμογή παγκοσμίως για ασφάλεια σε επιθέσεις από hackers. Aνιχνεύει και εξουδετερώνει τα κακόβουλα προγράμματα.

Απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις για το Hosting

Τα Semi Dedicated Hosting πακέτα περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μία επιχείρηση. Είναι δομημένα με προσεγμένο τρόπο και εφαρμόζουν όλες τις σύγχρονες πρακτικές της βιομηχανίας του Web Hosting. Βασίζονται στη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ταχύτητα που παρέχουν τα Premium λογισμικά. Υποστηρίζονται από τεχνικό προσωπικό που γνωρίζει τις ανάγκες μίας σύγχρονης επιχείρησης και παρέχει λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Αυτές οι αρχές εγγυόνται την ανώτερη ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στα Semi Dedicated Hosting πακέτα.

Μία σύγχρονη επιχείρηση για να επιτύχει στο μεταβαλλόμενο εξωτερικό περιβάλλον της χρειάζεται να στηριχθεί σε πόλους σταθερότητας. Ένας τέτοιος πόλος σταθερότητας πρέπει να είναι το Hosting της. Η επιχείρηση πρέπει να είναι σίγουρη ότι τα Emails της θα λειτουργούν φυσιολογικά και καθαρά, απαλλαγμένα από SPAM. Πρέπει να είναι σίγουρη ότι η ιστοσελίδα της θα εμφανίζεται γρήγορα και παντού. Πρέπει να είναι σίγουρη ότι της παρέχεται η ασφάλεια που χρειάζεται. Πρέπει να μπορεί να βρίσκει άμεσα βοήθεια σε κάθε της αίτημα. Τα Semi Dedicated Hosting πακέτα της ΚΟΝΕΤ μπορούν να παρέχουν όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση στο Διαδίκτυο.

VIP Υποστήριξη

Εκτός των Software και Hardware Premium χαρακτηριστικών, τα Semi Dedicated Hosting πακέτα περιλαμβάνουν και VIP Υποστήριξη. Στο Hosting χρειάζεστε να επιλύετε τα προβλήματά σας άμεσα ώστε η επιχείρησή σας παραμένει όσο περισσότερο γίνεται Online.

Για αυτό δημιουργήθηκε η VIP Υποστήριξη, ο σύγχρονος τρόπος για την τεχνική υποστήριξη των Semi Dedicated Hosting πακέτων. Η VIP Υποστήριξη περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ζητά μία επιχείρηση από τον Web Hosting Provider της. Μέσω αυτής μπορείτε να λάβετε υποστήριξη μέσω 2 διαφορετικών Ticket Systems, μέσω τηλεφώνου αλλά και με απόμακρη σύνδεση στον υπολογιστή σας.

1 ευρώ. Τόσο στοιχίζει το Enterprise L1 Web Hosting πακέτο την ημέρα σε μία επιχείρηση. Δείτε τι περιλαμβάνουν τα Semi Dedicated Web Hosting πακέτα.

Μόνο Premium εφαρμογές

Τα Semi Dedicated Web Hosting πακέτα περιέχουν μόνο Premium εφαρμογές. Με τον όρο Premium εφαρμογές εννοούνται οι συνδρομητικές εφαρμογές. Όλες οι εφαρμογές είναι συνδρομητικές και δεν περιλαμβάνεται καμία δωρεάν εφαρμογή. Προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη σταθερότητα, ταχύτητα και ασφάλεια δώθηκε έμφαση στην ποιότητα.

Λογισμικό Semi Dedicated Web Hosting πακέτων

Από πλευράς λογισμικού τα Semi Dedicated Web Hosting πακέτα εμπεριέχουν τις κορυφαίες εφαρμογές παγκοσμίως.

– Για το Backup χρησιμοποιείται το σύστημα της R1Soft, η πιο αξιόπιστη εφαρμογή για Web Hosting Backup παγκοσμίως.
– Για την ασφάλεια χρησιμοποιείται το Imunify360, το καλύτερο παγκοσμίως σύστημα ασφαλείας για Servers. Η ΚΟΝΕΤ είναι Imunify360 Distributor και η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που το προσφέρει.
– Για την Antispam προστασία χρησιμοποιείται το σύστημα της SpamExperts. Τα φίλτρα εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας της SpamExperts αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση παγκοσμίως στον τομέα του Antispam.
– Για τον Web Server χρησιμοποιείτε ο LiteSpeed, ο ταχύτερος Web Server παγκοσμίως. Είναι ταχύτερος και από τον Apache αλλά και από τον Nginx.
– Η ΚΟΝΕΤ είναι επίσημος Elastic Hosting Provider. Αυτό σημαίνει ότι πιστοποιημένα η ΚΟΝΕΤ μπορεί να παρέχει σε δευτερόλεπτα όσους πόρους (resources) χρειάζεται η ιστοσελίδα σας.
– Για το περιβάλλον διαχείρισης του Web Hosting χρησιμοποιείται το cPanel. Το cPanel είναι το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης Web Hosting παγκοσμίως.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι συνδρομητικές. Αυτό σημαίνει ότι η ΚΟΝΕΤ πληρώνει για αυτές κάθε μήνα ένα σεβαστό ποσό. Το Web Hosting μπορεί να γίνει και με δωρεάν υπηρεσίες. Το ζήτημα φυσικά είναι στην ποιότητα, την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Περιλαμβάνεται Δωρεάν SSL πιστοποιητικό

Κάθε Hosting πακέτο περιέχει δωρεάν SSL πιστοποιητικό για κάθε domain name που φιλοξενείται σε αυτό. Το συγκεκριμένο SSL πιστοποιητικό θα είχε αξία 15 ευρώ εάν το αγοράζατε μεμονωμένα.

Hardware Semi Dedicated Hosting πακέτων

Από πλευράς Hardware τα Semi Dedicated Hosting πακέτα περιλαμβάνουν ισχυρά χαρακτηριστικά.

– Απίστευτα ισχυροί επεξεργαστές με πολύ υψηλά Benchmarks.
– NVMe δίσκοι Data Center Edition. Γρηγορότεροι από τους απλούς NVMe, πολύ γρηγορότεροι από τους SSDs και ασύγκριτα ταχύτεροι από τους SSDs.
– 1 Gbps γραμμή για ταχύτητερη εμφάνιση των ιστοσελίδων. 1 Gbps είναι 1024 Mbps.
– Η RAM είναι DDR4. Αυτό υποδεικνύει ότι οι Servers που χρησιμοποιούνται είναι ολοκαίνουργιοι. Το αν ένας Server είναι παλιός ή καινούργιος μπορείτε να το καταλάβετε από τη RAM. Το τελευταίο μοντέλο RAM που κυκλοφορεί είναι η DDR4. Συνεπώς, το Web Hosting γίνεται σε ό,τι νεότερο υπάρχει τεχνολογικά από πλευράς Servers.

Το ποιο Hosting πακέτο θα επιλέξετε εξαρτάται από το τι χρειάζεστε. Εάν είστε επιχείρηση, θα επιλέξετε τα Semi Dedicated Hosting πακέτα. Όταν είστε επιχείρηση χρειάζεστε σταθερότητα, ασφάλεια και ταχύτητα στις Hosting υπηρεσίες σας. Ταυτόχρονα χρειάζεστε άμεση υποστήριξη για όποιο ζήτημα έχετε. Με μόλις 1 ευρώ την ημέρα έχετε ό,τι χρειάζεστε για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Δείτε τι σας παρέχετε με μόλις 1 ευρώ την ημέρα:

Ασφάλεια

Ασφάλεια για την ιστοσελίδα σας ώστε να μην χακαριστεί. Ένα χακάρισμα της ιστοσελίδας σας θα σας κοστίσει και σε χρήμα και σε φήμη. Μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες προσωπικών δεδομένων και να βρεθείτε υπόλογοι και έναντι των πελατών και έναντι του νόμου. Μπορεί να οδηγήσει σε χρηματικές απώλειες οι οποίες είναι υπέρμετρα μεγαλύτερες του κόστους του Web Hosting πακέτου σας. Αυτές μπορεί να προέλθουν είτε από απάτη είτε εξαιτίας της απώλειας επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας.

Ασφάλεια για τα Emails σας. Μέσω των φίλτρων εισερχόμενης αλληλογραφίας (incoming filters) μπλοκάρεται το μεγαλύτερο ποσοστό των εισερχόμενων Spam. Τα Spam, εκτός των ανεπιθύμητων διαφημιστικών μηνυμάτων, μπορεί να περιέχουν phishing links και κακόβουλα λογισμικά. Αυτά έχουν ως σκοπό την υποκλοπή των δεδομένων σας προκειμένου είτε να λάβουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας είτε στους λογαριασμούς σας. Και τα δύο ενδεχόμενα είναι καταστροφικά για μία επιχείρηση. Τα φίλτρα εισερχόμενης αλληλογραφίας σας προστατεύουν από τέτοιες καταστάσεις. Επιπλέον, υπάρχουν τα φίλτρα εξερχόμενης αλληλογραφίας. Μέσω των φίλτρων εξερχόμενης αλληλογραφίας (outgoing filters) αποτρέπετε τα Spam να φύγουν από το δίκτυό σας και προστατεύετε την φήμη σας. Εάν για κάποιο λόγο κάποιο σύστημά σας δεχθεί κακόβουλο λογισμικό, θα αρχίσει αυτόματα να στέλνει Spam προς πολλές Email διευθύνσεις. Αυτό ενδέχεται σύντομα να τοποθετήσει την IP σας σε IP Blacklists και το domain name σας σε Email Blacklists. Θα οδηγήσει επίσης σε δυσφήμιση της επιχείρησής σας.

Ασφάλεια μέσω SSL πιστοποιητικού. Όλες οι επικοινωνίες σας στα Semi Dedicated Hosting πακέτα μπορούν να γίνονται με την χρήση SSL πιστοποιητικού. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να εμφανίζεται με το πρωτόκολλο https ώστε να υποδηλώνει ότι είναι ασφαλής στους επισκέπτες της. Έχετε τη δυνατότητα να αποστέλετε και να δέχεστε Emails μέσω του SSL πιστοποιητικού. Η μεταφορά των αρχείων σας και η σύνδεσή σας στο Server μπορεί επίσης να γίνεται μέσω του SSL πιστοποιητικού.

Σταθερότητα

Σταθερότητα μέσω του Cloudlinux. Το Cloudlinux OS είναι το λειτουργικό που προσδίδει σε ένα Server τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεται. Είναι το μοναδικό λειτουργικό που μπορεί να παρέχει Elastic Hosting. Μέσω του Cloudlinux οι πελάτες λαμβάνουν τους πόρους (resources) για τα οποία πληρώνουν. Βρίσκονται στο δικό τους απομονωμένο περιβάλλον κάτι που σημαίνει πως εάν μία ιστοσελίδα στο Server απαιτεί πολλούς πόρους, δεν θα επηρεάσει καθόλου την απόδοση των υπόλοιπων ιστοσελίδων. Ταυτόχρονα, η απομόνωση αυτή δρα και ως ένα μέτρο προστασίας. Εάν ένας λογαριασμός χακαριστεί, δεν θα επηρεαστούν καθόλου οι υπόλοιποι λογαριασμοί στο Server.

Σταθερότητα μέσω του cPanel. Το cPanel είναι το πιο σύγχρονο και σταθερό διαχειριστικό Web Hosting στην παγκόσμια αγορά. Παρέχει όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το Web Hosting πακέτο σας. Μέσω του cPanel θα έχετε τη διαχείριση ιστοσελίδας, Emails, SSL, αρχείων, βάσεων δεδομένων, PHP έκδοσης, την εγκατάσταση με 1 click πάνω από 450 εφαρμογών και τα στατιστικά κίνησης της ιστοσελίδας σας συγκεντρωμένα στο καλύτερο σύστημα στην αγορά του Hosting.

Σταθερότητα μέσω των πολλαπλών Backups. Καθημερινά γίνονται πολλά Backups προκειμένου να είστε ασφαλείς σε περίπτωση λάθους ή σφάλματος. Ακόμα και αν κατά λάθος σβήσετε ένα αρχείο ή ένα Email, χτυπήσει η βάση δεδομένων σας ή γίνει λάθος προγραμματιστικό, έχετε τη δυνατότητα να τα επαναφέρετε μέσω των Backups. Αυτό εγγυάται τη συνέχεια και τη σταθερότητα στη λειτουργία των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ταχύτητα

Ταχύτητα μέσω του LiteSpeed. Ο LiteSpeed είναι ένα Premium λογισμικό που βοηθά να εμφανίζονται οι ιστοσελίδες σας γρηγορότερα. Με την caching τεχνολογία του εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα με το μικρότερο αντίκτυπο στο Server. Όλα τα Semi Dedicated Hosting πακέτα χρησιμοποιούν την Premium έκδοση του LiteSpeed.

Ταχύτητα μέσω της 1 Gbit γραμμής. Οι 1 Gbit γραμμές επιτρέπουν περισσότερα δεδομένα να περάσουν διαμέσω αυτών σε σύγκριση με τις 100 Mbit γραμμές. Αυτό εξασφαλίζει ότι ακόμα και μία μεγάλη κίνηση στο Server δεν θα επηρεάσει καθόλου την ταχύτητα των Hosting υπηρεσιών.

Η ΚΟΝΕΤ αναλαμβάνει τη μεταφορά όλου του Hosting πακέτου σας σε Servers της δωρεάν. Εφόσον η διαδικασία μεταφοράς διαρκεί λιγότερες από 3 ώρες, δεν θα υπάρξει καμία χρέωση. Υπάρχουν όμως σποραδικές περιπτώσεις όπου η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Σε αυτές τις περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρξει μία μικρή χρέωση για την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε μεταφορά του Web Hosting πακέτου σας στους Servers της ΚΟΝΕΤ. Είναι δομημένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν ευκολότερη η μεταφορά των ιστοσελίδων σας. Μετά την αγορά του Hosting πακέτου σας, επικοινωνήστε με το Τμήμα Υποστήριξης της ΚΟΝΕΤ προκειμένου ένας τεχνικός να σας εξυπηρετήσει. Ανάλογα με το πώς είναι δομημένο Hosting πακέτο που έχει ο τωρινός πάροχός σας, ίσως καταστεί αδύνατη η μεταφορά των Emails. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα χάσετε κανένα Email. Όμως, δεν θα είναι δυνατό να μεταφέρετε το περιεχόμενο του mailbox σας από τον προηγούμενο Server στο νέο. Με το που αρχίσει η χρήση του νέου Server, θα αρχίσει να γεμίζει το νέο mailbox σας.

Όλες οι υπηρεσίες της ΚΟΝΕΤ είναι Premium συνδρομητικές υπηρεσίες. Δεν υπάρχει καμία δωρεάν υπηρεσία στους Server της ΚΟΝΕΤ. Αυτές οι Premium υπηρεσίες εξασφαλίζουν την ποιότητα και σταθερότητα των υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, δε μπορεί να προσφερθεί δωρεάν Hosting. Οι τιμές στις οποίες προσφέρονται τα Hosting πακέτα δεν είναι υψηλές. Δεδομένων των προσφερόμενων υπηρεσιών, τα Semi Dedicated Hosting πακέτα είναι από τα φθηνότερα παγκοσμίως. Με μόλις 1 ευρώ την ημέρα μπορείτε να έχετε το πλήρες Web Hosting πακέτο με όλες τις Premium υπηρεσίες που χρειάζεται μία επιχείρηση.

Επίσης, ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι πως η ΚΟΝΕΤ ούτε μοιράζεται, ούτε πουλά τα προσωπικά σας δεδομένα. Στο εξωτερικό είναι πολλές οι επιχειρήσεις που πωλούν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους. Παρέχουν διάφορες “δωρεάν” υπηρεσίες, όπως το δωρεάν Hosting, και αναπληρώνουν τα έξοδα μέσω της πώλησης των προσωπικών δεδομένων των πελατών τους. Αυτά δεν είναι αποκύημα κάποιας φαντασίας πλέον και μπορεί ο καθένας με μία μικρή αναζήτηση να βρει τα στοιχεία που τα αποδεικνύουν.

Συχνά η μεταφορά του Hosting λογαριασμού σας είναι εύκολη, ιδιαίτερα από cPanel σε cPanel Server. Αρχικά αγοράζετε το Shared, Semi Dedicated, VPS, Windows πακέτο που σας ταιριάζει. Κατά την αγορά, επιλέξτε την χρήση του Domain Name που χρησιμοποιείτε ήδη. Αφού ολοκληρωθεί η αγορά του Hosting πακέτου σας, προχωρήστε στη μεταφορά του Domain Name σας στην ΚΟΝΕΤ. Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τεχνικούς λόγους να έχετε στον ίδιο πάροχο και το Domain Name και το Hosting.

Εν συνεχεία, μεταβείτε στο Control Panel που σας δίνει ο νυν πάροχός σας και πάρτε Backup όλο το λογαριασμό σας. Το Backup θα το αποθηκεύσετε τοπικά στον υπολογιστή σας. Το Backup αρχείο αυτό θα το ανεβάσετε στο νέο Web Hosting λογαριασμό σας στην ΚΟΝΕΤ. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες στη Γνωσιακή Βάση της ΚΟΝΕΤ. Αφού μεταφερθείτε στους Servers της ΚΟΝΕΤ, βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν φυσιολογικά στην ιστοσελίδα σας. Εφόσον όλα είναι ομαλά, προχωρήστε μέσα από το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα της ΚΟΝΕΤ στην αλλαγή των DNS σας δίνοντας τους Nameservers που σας υποδεικνύει το Email Καλωσορίσματος. Αυτό είναι και το τελικό βήμα. Εφόσον η μεταφορά του Hosting ολοκληρωθεί ομαλά, η ιστοσελίδα σας θα βγαίνει από τους Server της ΚΟΝΕΤ εντός 48 ωρών. Συνήθως εντός ολίγων ωρών.

Σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας χρειαστείτε βοήθεια, επικοινωνήστε με το Τμήμα Υποστήριξης της ΚΟΝΕΤ είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά.

Συχνά η μεταφορά του Hosting λογαριασμού σας είναι εύκολη, ιδιαίτερα από cPanel σε cPanel Server. Αρχικά αγοράζετε το Shared, Business, VPS, Windows πακέτο που σας ταιριάζει. Κατά την αγορά, επιλέξτε την χρήση του Domain Name που χρησιμοποιείτε ήδη. Αφού ολοκληρωθεί η αγορά του Hosting πακέτου σας, προχωρήστε στη μεταφορά του Domain Name σας στην ΚΟΝΕΤ. Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τεχνικούς λόγους να έχετε στον ίδιο πάροχο και το Domain Name και το Hosting.

Εν συνεχεία, μεταβείτε στο Control Panel που σας δίνει ο νυν πάροχός σας και πάρτε Backup όλο το λογαριασμό σας. Το Backup θα το αποθηκεύσετε τοπικά στον υπολογιστή σας. Το Backup αρχείο αυτό θα το ανεβάσετε στο νέο Web Hosting λογαριασμό σας στην ΚΟΝΕΤ. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες στη Γνωσιακή Βάση της ΚΟΝΕΤ. Αφού μεταφερθείτε στους Servers της ΚΟΝΕΤ, βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν φυσιολογικά στην ιστοσελίδα σας. Εφόσον όλα είναι ομαλά, προχωρήστε μέσα από το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα της ΚΟΝΕΤ στην αλλαγή των DNS σας δίνοντας τους Nameservers που σας υποδεικνύει το Email Καλωσορίσματος. Αυτό είναι και το τελικό βήμα. Εφόσον η μεταφορά του Hosting ολοκληρωθεί ομαλά, η ιστοσελίδα σας θα βγαίνει από τους Server της ΚΟΝΕΤ εντός 48 ωρών. Συνήθως εντός ολίγων ωρών.

Σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας χρειαστείτε βοήθεια, επικοινωνήστε με το Τμήμα Υποστήριξης της ΚΟΝΕΤ είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά.

Στηριζόμαστε στους Καλύτερους Συνεργάτες