VPS Hosting - Virtual Private Server

Ξεκίνα με φιλοξενία σε Virtual Private Servers

Για εσένα, που θες επιδόσεις και ευελιξία στο hosting

Το γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο SSD VPS Hosting που έψαχνες. Δυνατά χαρακτηριστικά, τεχνολογία αιχμής και δυνατότητα επιλογής Managed υπηρεσιών για να καλύψεις πλήρως τις ανάγκες σου.
Root
Πρόσβαση
SSD Disk
Storage
Standard DDoS
Προστασία
1Gbps Uplink
Port Speed

Πάρε τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σου με VPS server από την Konet

Ισχύς, αξιοπιστία, ευελιξία και ταχύτητα με virtual private server hosting.

Μικροί Virtual Private Servers

K1 VPS

Για πολύ μικρά projects. ‎‏‏

14,99 Εξοικονόμησε 50%

Μόνο €9,99 /μήνα*

CPU: 1 vCore
Memory: 1GB vRAM
4TB Monthly Traffic, expandable to 10TB
20GB SSD Disk Storage
Linux
Αποκλειστική IP
Πλήρης πρόσβαση Root
K2 VPS

Για μικρά projects. ‎‏‏‎

24,99 Εξοικονόμησε 20%

Μόνο €19,99 /μήνα*

CPU: 1 vCore
Memory: 2GB vRAM
6TB Monthly Traffic, expandable to 10TB
40GB SSD Disk Storage
Linux
Αποκλειστική IP
Πλήρης πρόσβαση Root

Μεσαίοι Virtual Private Servers

K3 VPS

Ο πρώτος μικρός server σου. ‎‏‏‎

39,99 Εξοικονόμησε 25%

Μόνο €29,99 /μήνα*

CPU: 2 vCores
Memory: 4GB vRAM
8TB Monthly Traffic, expandable to 15TB
60GB SSD Disk Storage
Linux / Windows
Αποκλειστική IP
Πλήρης πρόσβαση Root
K4 VPS

Ασφαλές. Γρήγορο. Αξιόπιστο.

69,99 Εξοικονόμησε 28%

Μόνο €49,99 /μήνα*

CPU: 4 vCores
Memory: 8GB vRAM
8TB Monthly Traffic, expandable to 15TB
80GB SSD Disk Storage
Linux / Windows
Αποκλειστική IP
Πλήρης πρόσβαση Root

Μεγάλοι Virtual Private Servers

K5 VPS

Ισχύς, χώρος και μεγάλο traffic. ‎‏‏‎

119,99 Εξοικονόμησε 33%

Μόνο €79,99 /μήνα*

CPU: 8 vCores
Memory: 16GB vRAM
10TB Monthly Traffic, expandable to 15TB
120GB SSD Disk Storage
Linux / Windows
Αποκλειστική IP
Πλήρης πρόσβαση Root
K6 VPS

Μεγάλη ισχύς, μεγάλος χώρος, μεγάλο bandwidth. ‎‏‏

179,99 Εξοικονόμησε 27%

Μόνο €129,99 /μήνα*

CPU: 12 vCores
Memory: 32GB vRAM
10TB Monthly Traffic, expandable to 15TB
180GB SSD Disk Storage
Linux / Windows
Αποκλειστική IP
Πλήρης πρόσβαση Root

Ο καλύτερος Virtual Private Server

K7 VPS

Η απόλυτη επαγγελματική λύση για ένα Virtual Private Server.

299,99 Εξοικονόμησε 20%

Μόνο €239,99 /μήνα*

CPU: 16 vCores
Memory: 64GB vRAM
15TB Monthly Traffic
240GB SSD Disk Storage
Linux / Windows
Αποκλειστική IP
Πλήρης πρόσβαση Root

* Ο ΦΠΑ δεν συμπεριλαμβάνεται

Γιατί να επιλέξεις VPS Hosting από την Konet

Απόμακρη Διαχείριση

Με την απόμακρη διαχείριση μπορείς να κάνεις reboot, εκκίνηση και σταμάτημα το VPS σου άμεσα. Ειδική ένδειξη στην Περιοχή Πελατών σε πληροφορεί για την κατάσταση του VPS.

Latest Operating Systems

Διάλεξε το ιδανικό Linux ή Windows λειτουργικό σύστημα για τις ανάγκες του project σου. Η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα από εμάς κατά την παράδοση του VPS.

DDoS Προστασία

Το σύστημα DDoS προστασίας θωρακίζει το διακομιστή σου από επιθέσεις DDoS, μετριάζει την κακόβουλη κίνηση και παρέχει μικρή έως καθόλου επίδραση στον τελικό χρήστη.

Dedicated IP

Μαζί με κάθε VPS παίρνεις 1 Dedicated IPv4 την οποία δεν μοιράζεσαι με άλλους. Εφόσον το επιθυμείς μπορείς να παραγγείλεις δωρεάν και 1 IPv6 για το VPS.

SSD και Ισχύς CPU

Όλοι οι virtual private servers διαθέτουν υπερσύγχρονους δίσκους αποθήκευσης SSD. Απόλαυσε μειωμένη καθυστέρηση και αυξημένη αξιοπιστία στις εφαρμογές σου.

1000 Mbps Δίκτυο

Με 10+ Tbps bandwidth capacity, 99,999% network uptime, 10GE και 100GE Uplinks και συνδέση με 6 Tier 1 Carriers, δίνουμε μεγάλη σημασία στην δικτυακή υποδομή των VPS.

cPanel και Plesk

Με το κορυφαίο control panel cPanel της αγοράς θα κάνεις πιο εύκολη τη διαχείριση του VPS. Αν πάλι προτιμάς το Plesk, μπορείς να διαλέξεις εκείνο.

Acronis Backup

Με το Acronis Backup μπορείς να παίρνεις backup όλα τα αρχεία του virtual private server σου σε ξεχωριστούς servers. Έτσι δεν θα υπάρχει δέσμευση χώρου από το VPS.

Managed Services

Έχεις ανάγκη από βοήθεια τεχνικών; Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σου προσφέρουν την τέλεια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Τι είναι ένα VPS;

VPS, τι είναι;

Τι είναι ένα VPS;

Ένα VPS (virtual private server) είναι ένας εικονικός server ο οποίος χρησιμοποιείται όπως ένας dedicated server. Μπορεί να υπάρχουν πολλά VPS μέσα σε ένα dedicated server και να μοιράζονται τους πόρους αυτού. Το VPS σε σύγκριση με το shared web hosting προσφέρει περισσότερους πόρους και μεγαλύτερη αυτονομία στη διαχείριση. Ταυτόχρονα όμως το VPS σε σύγκριση με το dedicated server έχει λιγότερους πόρους αλλά είναι μία οικονομικότερη λύση.

Με άλλα λόγια, το VPS είναι μία ενδιάμεση λύση. Συμφέρει να τον επιλέξεις για να:

 • έχεις περισσότερους πόρους (CPU, RAM, IO, IOPS, EP, NPROC, Bandwidth) και χώρο στο δίσκο,
 • εγκαταστήσεις τις εφαρμογές που επιθυμείς οι οποίες συχνά δεν είναι διαθέσιμες στο shared web hosting,
 • έχεις μικρότερο license cost για το software που χρησιμοποιείς σε σύγκριση με το αν έπαιρνες ένα dedicated server,
 • χρησιμοποιήσεις το VPS όπως ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Πώς δουλεύει το VPS hosting;

Μάθε πως δουλεύει το VPS hosting

Όπως προαναφέραμε, τα VPS βρίσκονται εντός ενός dedicated server. Για να δημιουργηθούν τα VPS σε ένα dedicated server πρέπει ο πάροχος φιλοξενίας να δημιουργήσει ένα περιβάλλον εικονικοποίησης (virtualization environment) σε ένα dedicated server. Μόλις στηθεί η υποδομή και γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις, μπορούν να δημιουργηθούν τα VM (virtual machines) τα οποία είναι ουσιαστικά τα VPS.

Πώς δουλεύει το VPS hosting;

Τα VM είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους και δεν μπορεί να επικοινωνήσουν το ένα με το άλλο. Αντιθέτως, στο shared web hosting μπορεί οι λογαριασμοί να μην επικοινωνούν μεταξύ τους, όμως όλοι βρίσκονται στο ίδιο VM. Κάθε VM ή VPS έχει τη δική του IP διεύθυνση και τους δικούς του πόρους.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ανάλογα με την τεχνολογία εικονικοποίησης (virtualization) που επιλέγουμε τα VPS μπορεί να μοιράζονται ή να μην μοιράζονται τους πόρους του dedicated server. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία εικονικοποίησης OpenVZ τότε τα VM θα μπορούν να κάνουν κατάχρηση των πόρων του dedicated server. Αυτό μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο στα VPS και την χρήση τους. Αν ένα VPS χρησιμοποιεί πολλούς πόρους, τότε τα υπόλοιπα VPS θα μένουν με λιγότερους διαθέσιμους πόρους με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν.

Σε αντιδιαστολή, η τεχνολογία virtualization KVM για παράδειγμα δεν επιτρέπει τέτοιες καταχρήσεις και προστατεύει τους πόρους των VM. Με το KVM ένα VPS θα χρησιμοποιήσει μόνο όσους πόρους του έχουν οριστεί και ποτέ παραπάνω από αυτούς.

Υποστηριξη και Καθοδηγηση

Άσε τους Ειδικούς στη φιλοξενία VPS να σε βοηθήσουν.

Mε περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στο VPS hosting!

Κάλεσε Τώρα στο 2310-501-800.

Web hosting support and guidance - web hosting support specialist

Ένας Οδηγός Για Όλα

Βρες ό,τι χρειάζεσαι για το hosting και την κατασκευή της ιστοσελίδας σου στη Γνωσιακή Βάση της Konet.

Άμεση Τηλεφωνική Υποστήριξη

Το Live Chat μπορεί να διαρκέσει ώρες. Βρες άμεσα λύση στο πρόβλημά σου με απευθείας τηλεφωνική υποστήριξη.

Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Δυσκολεύεσαι να επιλύσεις ένα πρόβλημα; Οι τεχνικοί μας μπορούν να το επιλύσουν με απομακρυσμένη υποστήριξη.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία VPS

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα πακέτα φιλοξενίας VPS.

Τι είναι το VPS;

Το VPS είναι συντομογραφία του “virtual private server”. Για να δημιουργηθεί ένα VPS πρέπει ένας dedicated server να διαιρεθεί σε virtual machines (VM). Η κάθε μία εικονική μηχανή, ή εικονικός ιδιωτικός διακομιστής, λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Με άλλα λόγια, κάθε VPS έχει το δικό του λειτουργικό σύστημα, καθώς επίσης και δική του RAM, CPU και χώρο στο δίσκο. Αυτό σου παρέχει ένα περιβάλλον που μοιάζει με εκείνο ενός Dedicated Server, χωρίς όμως να υπάρχει το ίδιο κόστος.

Ο virtual private server (VPS) είναι μία υβριδική λύση για την φιλοξενία ιστοσελίδων και εφαρμογών. Οι πόροι και ο χώρος του VPS δεν μοιράζονται με άλλους χρήστες του dedicated server. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος και η διαχείριση του VPS ορίζεται από εσένα, κάτι που σημαίνει ότι έχεις ευελιξία και ταχύτητα για την επιχείρησή σου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα επιλογής του VPS Hosting;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην επιλογή του VPS Hosting έναντι των ανταγωνιστικών λύσεων. Στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται τα εξής:

 • Βελτιωμένες επιδόσεις και απομόνωση – Δεν μοιράζεσαι τους πόρους με άλλους χρήστες, γεγονός που σημαίνει ότι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα αντιλαμβάνονται τις βελτιωμένες επιδόσεις που προσφέρει το VPS περιβάλλον.
 • Μεγαλύτερος έλεγχος και προσαρμοστικότητα – Η πρόσβαση Root σου επιτρέπει να διαμορφώσεις τις ρυθμίσεις του διακομιστή ώστε να ταιριάζουν πλήρως με τις ανάγκες της φιλοξενίας σου.
 • Αύξηση κόστους-οφέλους – Με το VPS Hosting παίρνεις τα περισσότερα από τα οφέλη ενός Dedicated Server, έχοντας μικρότερο κόστος.
 • Επεκτασιμότητα και ευελιξία – Ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σου, μπορείς να εγκαθιστάς καινούργια λογισμικά εύκολα και να χρησιμοποιείς περισσότερους πόρους από το VPS.
 • Ευκολία στο Backup δεδομένων – Η διαδικασία του Backup των δεδομένων είναι πολύ ευκολότερη σε ένα VPS σε σύγκριση με ένα Dedicated Server.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Shared και VPS Hosting;

Το Shared Hosting (Web Hosting) είναι πιθανότατα η πρώτη λύση για μια ιστοσελίδα επειδή είναι η πιο προσιτή επιλογή φιλοξενίας. Στο Shared Hosting φιλοξενείσαι σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή όπου μοιράζεσαι τους πόρους όπως CPU, RAM και χώρο στο δίσκο, με άλλους χρήστες.

Το βασικό μειονέκτημα του Shared Hosting είναι ότι δεν παρέχει την ισχύ και ευελιξία που παρέχει ένας Dedicated Server. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρειαστεί να εγκαταστήσεις μία ιδιαίτερη εφαρμογή ή να εξυπηρετήσεις περισσότερη κίνηση, δεν θα μπορέσεις να το κάνεις. Για αυτό το λόγο υπάρχει το VPS Hosting.

Το VPS Hosting είναι η τέλεια λύση για να πάρεις περισσότερη ισχύ και ευελιξία από έναν λογαριασμό Shared Hosting. Ταυτόχρονα, είναι οικονομικότερη επιλογή από έναν Dedicated Server. Σε αντίθεση με το Shared Hosting, δεν μοιράζεσαι τη CPU, RAM και χώρο στο δίσκο με άλλους χρήστες. Αυτό είναι που κάνει ένα VPS μια πολύ καλή λύση φιλοξενίας.

Παρότι παίρνεις ένα Unmanaged VPS, δεν θα πρέπει να το φοβηθείς αφού σου δίνεται Root πρόσβαση σε αυτόν. Για οτιδήποτε θελήσεις να κάνεις υπάρχουν online πολλοί οδηγοί για να σε καθοδηγήσουν. Παράλληλα, υπάρχει και η λύση του Managed VPS όπου οι εξειδικευμένοι τεχνικοί θα διαχειρίζονται τον εικονικό διακομιστή για εσένα.

Και μην ξεχνάς! Οποιαδήποτε ερωτήση σχετικά με το VPS Hosting ή άλλη λύση φιλοξενίας κι αν έχεις, η ομάδα μας είναι έτοιμη να σε βοηθήσει! Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, ticket ή email!

Το VPS Hosting είναι εύκολο;

Η λύση Managed VPS Hosting της Konet είναι μία εξαιρετικά εύκολη και φιλική προς το χρήστη επιλογή! Αυτό συμβαίνει επειδή διαθέτουμε εμπειρία πολλών χρόνων, καταρτισμένο προσωπικό και τα ίδια εύχρηστα εργαλεία που προσφέρονται στο περιβάλλον του Shared Hosting.

Διαχειρίσου εύκολα την ιστοσελίδα, τις βάσεις δεδομένων, τα αρχεία, τα email και πολλά άλλα μέσα από τον πίνακα ελέγχου του cPanel. Άσε όλα τα τεχνικά κομμάτια σε εμάς και εστίασε την προώθηση της επιχείρησής σου και στις πωλήσεις.

Να διαλέξω Unmanaged ή Managed VPS Hosting;

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις εύκολα από το Shared Hosting και να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το cPanel ως control panel, σου συνιστούμε να επιλέξεις έναν Managed VPS Hosting. Η ομάδα υποστήριξης των ειδικών μας μπορεί να μεταφέρει χωρίς downtime την ιστοσελίδα σου σε ένα Managed VPS δωρεάν!

Εάν, από την άλλη πλευρά, είσαι ένας έμπειρος προγραμματιστής που αισθάνεται άνετα να εργάζεται με τη γραμμή εντολών και θέλεις πρόσβαση root ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τον server σου, ένα Unmanaged VPS θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εσένα.

Παρέχετε φιλοξενία Windows VPS;

Βεβαίως! Προσφέρουμε φιλοξενία Windows VPS σε όλα μεσαία και μεγάλα πακέτα VPS Hosting. Σε εμάς θα βρεις τις ποιο πρόσφατες Windows Server πλατφόρμες για διαχείριση του VPS σου. Μπορείς ωστόσο να χρησιμοποιήσεις το cPanel και το Plesk για τη διαχείριση της ιστοσελίδας σου, ώστε να χρησιμοποιήσεις ένα πιο γνώριμο για περιβάλλον ελέγχου.

Να διαλέξω Semi Dedicated ή VPS Hosting;

Αν σε ικανοποιούν οι εφαρμογές και οι πόροι που προσφέρουμε στο Semi Dedicated Hosting, τότε συνιστούμε να το επιλέξεις. Μπορεί να μην έχει την ισχύ και ευελιξία που παρέχει το VPS Hosting, ωστόσο περιλαμβάνει πολύ δυνατό λογισμικό για τον έλεγχο, την ταχύτητα και κυρίως την ασφάλεια της ιστοσελίδας σου.

Αν, από την άλλη πλευρά, θέλεις αυτονομία, την δυνατότητα να ελέγχεις τις εφαρμογές του server και μεγαλύτερες επιδόσεις από το Semi Dedicated Hosting, τότε συνιστούμε να διαλέξεις το VPS Hosting.

Ποιες τοποθεσίες έχουν διαθέσιμα Data Center για το VPS Hosting;

Η Konet συνεργάζεται με Data Centers που καλύπτουν τις ακόλουθες 5 γεωγραφικές τοποθεσίες:

 • Φρανκφούρτη (Γερμανία)
 • Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • Άμστερνταμ (Ολλανδία)
 • Ουάσινγκτον (Ηνωμένες Πολιτείες)
 • Σαν Φρανσίσκο (Ηνωμένες Πολιτείες)

Με τη διασπορά τόσο πολλών Data Centers σε όλο τον κόσμο, μπορούμε να προσφέρουμε ευρεία γεωγραφική κάλυψη που καλύπτει κάθε σου ανάγκη

Τι λειτουργικό σύστημα μπορώ να έχω στο VPS μου;

Στα πακέτα VPS Hosting της Konet μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόσο Linux όσο και Windows Server για το λειτουργικό σύστημα.

Πιο συγκεκριμένα σε εμάς θα βρεις διαθέσιμα τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα για το VPS:

 • AlmaLinux 8
 • CentOS 7
 • Debian 10
 • Debian 11
 • FreeBSD 12
 • FreeBSD 13
 • No OS
 • Ubuntu 18.04
 • Ubuntu 20.04
 • Ubuntu 22.04
 • Windows Server 2016 (VPS)
 • Windows Server 2019 (VPS)
 • Windows Server 2022 (VPS)

Όλα τα Operating Systems είναι 64-bit.