Φιλοξενία Ιστοσελίδων στην Ελλάδα

Η Konet είναι ένας Έλληνας πάροχος Web Hosting με έδρα την Ελλάδα που προσφέρει γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο hosting από το 1999.

Στην Konet έχουμε πάντα ένα στοχο

Να είμαστε ο καλύτερος πάροχος Web Hosting στην Ελλάδα το 2023

Καλύτερη Εταιρεία Hosting στην Ελλάδα 2023

Φιλοξενία Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Εταιρεία Hosting – Προφίλ

Η Konet είναι μία εταιρεία hosting με έδρα την Θεσσαλονίκη. Είναι εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου .GR και .ΕΛ από την ΕΕΤΤ.

Παρέχει υπηρεσίες web hosting, dedicated servers, reseller hosting, managed hosting, vps hosting, κατασκευή ιστοσελίδων, cloud services, κατοχύρωση domain names και κατασκευή εφαρμογών για το Internet.

Η Konet είναι μία από τις Ελληνικές εταιρείες hosting. Όντας μία Ελληνική εταιρεία hosting, εστιάζει πρωτίστως στην εξυπηρέτηση Ελληνικών εταιρειών στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. Ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσίες hosting σε οποιονδήποτε ομιλεί τα Ελληνικά, δεδομένου ότι η υποστήριξη γίνεται αποκλειστικά στην Ελληνική γλώσσα.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων – Στρατηγική

Πρωταρχική στρατηγική επιδίωξη της Konet είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της με εξαιρετικής ποιότητας φιλοξενία ιστοσελίδων. Επιπλέον στόχος είναι να αναπτύσσει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τον χώρο του Internet που θα καλύπτουν απόλυτα κάθε ανάγκη του πελάτη.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων της Konet δίνουν στον πελάτη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το site, τα email, τις βάσεις αλλά και το κάθε web project του γενικότερα. Έτσι όλες οι υπηρεσίες hosting περιλαμβάνουν πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, δωρεάν website builder και εγκατάσταση εφαρμογών (WordPress, Joomla, WooCommerce, Magento, Prestashop, Opencart, Virtuemart, κλπ) με 1 κλικ.

Τεχνολογία Hosting

Φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία hosting σε κάθε εργασία μας. Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες web hosting βελτιστοποιημένου για WordPress, Joomla και άλλα CMS με διακομιστές σε Γερμανία, την Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Καναδά και Αυστραλία.

Προσφέρουμε Linux Hosting και Windows Hosting υπηρεσίες σε υπερσύγχρονους dedicated servers με managed υπηρεσίες διαχείρισης και κορυφαία ασφάλεια. Χρησιμοποιούμε μόνο premium συνδρομητικές εφαρμογές για να έχουμε πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και να εξασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα.

Όλη η υποδομή της φιλοξενίας ιστοσελίδων στηρίζεται στην τεχνολογία Elastic Hosting. Με τη τεχνολογία Elastic Hosting μπορούμε άμεσα να σου δώσουμε όσα resources επιθυμείς. Αυτό σημαίνει ότι το hosting πακέτο σου μπορεί να μεγαλώνει μαζί με τις ανάγκες σου. Η ευελιξία σημαίνει ότι έχεις μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως περισσότερα resources, εύκολη διαχείριση μεγάλου website traffic, άμεση επεξεργασία παραγγελιών και ευκολία διαχείρισης μεγάλων βάσεων.

Ακόμα η Konet προσφέρει δωρεάν SSL και απεριόριστο traffic, cPanel Control Panel, 99,99% uptime εγγύηση, Litespeed Web Server και LiteSpeed Cache-engine, Firewall και σύστημα Antibot με το Imunify360. Και επιπλέον CDN της Cloudflare, πολλαπλά backups μέχρι και 6 μηνών, 24/7 άμεση επαγγελματική υποστήριξη στα Ελληνικά, υπηρεσίες SEO και υπηρεσίες διαχείρισης WordPress και WooCommerce. Στις δωρεάν υπηρεσίες συγκαταλέγονται η δωρεάν επιδιόρθωση εάν πέσει το site σου, το δωρεάν site speed optimization, δωρεάν malware removal, δωρεάν μεταφορά site, δωρεάν Deluxe WordPress toolkit και δωρεάν website reporting. Όλα αυτά συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

Αλλά και στην κατασκευή ιστοσελίδων και ανάπτυξη εφαρμογών, έχουμε να δείξουμε έργα τα οποία χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες τεχνικές λύσεις.

Καλύτερη Εταιρεία Web Hosting στην Ελλάδα για το 2023

Σύγχρονη Εταιρεία Hosting

Κύρια μέριμνα και προτεραιότητά μας είναι να είμαστε μία σύγχρονη Ελληνική εταιρεία hosting παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Μέσα από την προσπάθεια αυτή οφείλουμε να τους ικανοποιούμε κατανοώντας, αλλά και προβλέποντας, τις ανάγκες τους στο σύγχρονο e-commerce.

Ταυτόχρονα πρέπει να υπερκαλύπτουμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους δίνοντας καινοτόμες λύσεις στο hosting, τους dedicated servers και το cloud infrastructure και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Web Hosting Θεσσαλονίκη

Η Konet ξεκίνησε το web hosting στη Θεσσαλονίκη το 1999. Η διαχρονική πορεία της δείχνει γιατί έχει καταστεί μία αξιόπιστη επιλογή για πολλές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης μέσω του κοινωνικού προσανατολισμού της.

Η Konet είναι πρωτοπόρος στο web hosting στην Ελλάδα, παρέχει πάντα καινοτόμες λύσεις και βοηθά την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης τόσο στο hosting όσο και στις ευρύτερες διαδικτυακές της ανάγκες.

Χρονολογίες Ορόσημα για το Hosting στην Ελλάδα

Ας δούμε κάποιες χαρακτηριστικές χρονολογίες ορόσημα για την Konet και το πως αυτή επηρέασε το hosting στην Ελλάδα.

1999

Ίδρυση της Konet στη Θεσσαλονίκη από Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Πληροφορικής ΑΠΘ με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη εφαρμογών για τις ανάγκες του Διαδικτύου και τη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Το hosting γινόταν στις εγκαταστάσεις της Konet με μισθωμένη γραμμή από τον ΟΤΕ της Θεσσαλονίκης.

Το 1999 φτιάξαμε την πρώτη μας ιστοσελίδα όταν ακόμα το internet ήταν άγνωστο στην Ελλάδα! Ήταν μία από τις πρώτες ιστοσελίδες hosting στην Ελλάδα!

2000

Το 2000 το Wayback Machine του Archive.org έκανε επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και αποθήκευσε σε snapshots το περιεχόμενό της. Ωραίες, ιστορικές στιγμές που, δόξα τω Θεώ, μπορούμε να τις δούμε και σήμερα!

2002

Από τις εγκαταστάσεις της Konet μεταφερθήκαμε στο Datacenter του ΟΤΕ στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη. Ήμασταν πιθανότητα ο παλαιότερος πελάτης της Otenet στην Βόρειο Ελλάδα με αντικείμενο εργασιών το web hosting (φιλοξενία ιστοσελίδων).

Ξεκινάμε την κατασκευή ιστοσελίδων για πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Ανακατασκευάσαμε την ιστοσελίδα μας για δεύτερη φορά.

2004

Η Konet γίνεται ένας από τους πρώτους εγκεκριμένους καταχωρητές ονομάτων χώρου .GR και .ΕΛ από την ΕΕΤΤ. Η κατοχύρωση domain name τότε γινόταν με γραπτή αίτηση.

Αναπτύξαμε την εφαρμογή “Homesnet” η οποία ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία online αγοραπωλησίας και ενοικίασης ακινήτων στην Ελλάδα.

Κάναμε τρίτη ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας.

2005

Ανανέωση και αναβάθμιση όλων των servers, switches, firewalls με νέες τεχνολογίες. Η επένδυση αφορούσε SuperMicro servers και Cisco switches.

Ταυτόχρονα ξεκινήσαμε την χρήση των Ensim Control Panel και Parallels Control Panel για το hosting. Είμαστε μία καινοτόμα Ελληνική εταιρεία hosting και πρέπει να το δείχνουμε.

2007

Γινόμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε την τεχνολογία File Backup της R1soft. Η τεχνολογία της R1soft για τα backups ήταν άκρως καινοτόμα και για αυτό επιλέχθηκε για χρήση.

Επίσης, ανανεώσαμε και αναβαθμίσαμε εκ νέου όλους τους servers μας και την δικτυακή υποδομή με νέα συστήματα SuperMicro και Cisco.

2008

Αναπτύξαμε ειδικές εφαρμογές για B2B εμπόριο αλλά και το e-commerce. Οι λύσεις μας χρησιμοποιήθηκαν από πολλές ιστοσελίδες και επιχειρήσεις.

Προσφέρουμε για πρώτη φορά hosting σε resellers (μεταπωλητές hosting) μέσω των reseller hosting πακέτων.

2009

Νέα μεγάλη ανανέωση των servers μας. Επενδύσαμε σε ακόμη μεγαλύτερους servers της SuperMicro.

Δημιουργήσαμε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα hosting με δυνατότητα online δημιουργίας hosting λογαριασμών και online κατοχύρωση domain names.

Κάναμε την τέταρτη ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας konet.gr .

2010

Ξεκινήσαμε την προσφορά SEO υπηρεσιών για τους πελάτες μας.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα 2023
2011

Αποσύραμε παλαιότερους servers και αγοράσαμε νέους στη θέση τους. Και οι νεότεροι servers αυτοί ήταν από την SuperMicro.

Καταγράψαμε σημαντικές επιτυχίες στο SEO για Ελληνικές επιχειρήσεις που απευθύνονταν σε αγοραστικό κοινό του εξωτερικό.

2012

Γίναμε πελάτης της cPanel και μεταφέραμε όλες τις Linux Hosting υπηρεσίες μας στο cPanel. Οι Windows Hosting υπηρεσίες μας παρέμειναν στο Parallers που αργότερα έγινε γνωστό ως Plesk.

Από το Datacenter του ΟΤΕ μεταφερθήκαμε σε νέο Datacenter στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα προσφέρουμε για πρώτη φορά Cloud Hosting υπηρεσίες.

Κάναμε την πέμπτη ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας η οποία, αν και κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε μεγάλη επιτυχία.

2013

Οι servers μας χρησιμοποιούν πλέον SSD δίσκους. Αυτό είχε ως συνέπεια την σημαντική αύξηση στην ταχύτητα φόρτωσης (page load speed) των ιστοσελίδων που φιλοξενούμε.

Επιπλέον, κάναμε μία σημαντική αναβάθμιση στο online σύστημα αυτοματοποίησης των υπηρεσιών μας για να κάνουμε ακόμα ταχύτερη την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Δημιουργήσαμε νέα reseller hosting πακέτα.

2016

Η Konet γίνεται η πρώτη Ελληνική εταιρεία hosting που φέρνει στην Ελλάδα τα Business Hosting ή Enterprise Hosting πακέτα με τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά (resources). Τα πακέτα αυτά έγιναν αργότερα γνωστά και ως Semi Dedicated Hosting και κατέκλισαν την Ελληνική αγορά.

Γινόμαστε επίσης ο πρώτος hosting πάροχος στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί το Imunify360 Firewall στους servers του. Η Imunify συμπεριλαμβάνει την Konet στη λίστα με τις μόλις 7 σε όλη την Ευρώπη εταιρείες hosting που χρησιμοποιούν το Imunify360 σε όλους τους servers τους. Ακόμα και σήμερα εξακολουθούμε να είμαστε η μοναδική Ελληνική εταιρεία hosting που προσφέρει το Imunify360 σε όλους τους servers της.

Γινόμαστε ακόμη οι πρώτοι στην Ελλάδα που προσφέρουμε Elastic Hosting στους servers μας. Η CloudLinux συμπεριέλαβε και αυτή την Konet στην παγκόσμια λίστα με τους παγκόσμιους Elastic Hosting Providers. Οι Elastic Hosting Providers ήταν τότε λιγότεροι από 50 παγκοσμίως. Η λίστα περιελάμβανε μόνο 2 hosting παρόχους από την Ελλάδα τότε.

Κάνουμε την έκτη ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας.

Ενσωματώσαμε επίσης τις υπηρεσίες SpamExperts στα business hosting πακέτα μας για το email antispam.

Ξεκινάει η λειτουργία του blog για το hosting της Konet.

2018

Το 2018 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Konet.

Αρχικά, μεταφερθήκαμε από το Datacenter της Θεσσαλονίκης σε ένα υπερσύγχρονο Datacenter της Γερμανίας, το οποίο εντάσσεται στα καλύτερα datacenters της Ευρώπης!

Με την αλλαγή Datacenter αλλάξαμε συστήματα και πήγαμε σε ακόμα μεγαλύτερους Huawei servers και ταχύτερους SSD δίσκους.

Πέραν αυτών των αλλαγών, προχωρήσαμε σε μία ριζική αλλάγη όλων των ενδοεταιρικών συστημάτων αλλά και των εφαρμογών εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Γινόμαστε η πρώτη εταιρεία hosting στην Ελλάδα που δημιουργεί και εφαρμόζει Πολιτική Καλού Περιεχομένου με στόχο να κάνουμε φιλικότερο και ασφαλέστερο το διαδίκτυο για όλους.

Έβδομη ανακατασκευή για την ιστοσελίδα μας.

2020

Το 2020 μπαίνουμε σε μία νέα εποχή για το hosting στην Konet.

Επενδύουμε σε μερικούς από τους μεγαλύτερους Dell servers της Ελληνικής αγοράς με Intel Gold Xeon επεξεργαστές. Το ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείων αυτών των servers είναι η χρήση για πρώτη φορά στην Ελλάδα των Datacenter NVMe δίσκων της Samsung με 6.200 MB/s Read. Όλες οι ιστοσελίδες που φιλοξενούνται πλέον στην Konet βγαίνουν ακόμα γρηγορότερα.

2022

Μετά από 2 χρόνια development και αρκετές αλλαγές στους αρχικούς σχεδιασμούς μας φτιάξαμε την όγδοη κατά σειρά ιστοσελίδα μας. Η σχεδίαση της ιστοσελίδας μας άλλαξε ριζικά με σκοπό να είναι απόλυτα φιλική προς κινητά και να παρέχει ένα ευχάριστο και εύχρηστο ταυτόχρονα αποτέλεσμα στον πελάτη.

Δημιουργήσαμε νέα hosting πακέτα και φέραμε για πρώτη φορά τα Managed WordPress Hosting και Managed WooCommerce Hosting πακέτα.

Παρέχουμε για πρώτη φορά τη μεγαλύτερη γκάμα Dedicated Servers στην Ελλάδα σε συνεργασία με 29 Datacenters παγκοσμίως!

2023

Το 2023 είναι χρονιά ορόσημο για την Konet.

Επενδύουμε σε νέους, ακόμα μεγαλύτερους Dell servers με AMD Epyc επεξεργαστές. Υπερδιπλάσιο CPU Benchmark από τους προηγούμενους ισχυρούς servers μας, ακόμα περισσότερη μνήμη RAM και ακόμα ταχύτεροι NVMe δίσκοι της Samsung με 6.500 MB/s ταχύτητα. Οι servers είναι έτους παραγωγής 2022.

Αλλάζουμε επίσης το βασικό Data Center μας και μεταφερόμαστε σε νέο, υπερσύγχρονο Data Center στην Φρανκφούρτη φτιαγμένο το 2021. Το νέο Data Center είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης και έχει πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 27001, ISO 5001, DIN EN 50600, PCI DSS AoC Attestation of Compliance, PCI DSS Certificate, TIER 3 Attestation.

Επιπλέον, και κυριότερο, μεταφέρουμε όλους τους servers μας σε 10 Gbit γραμμές, από τις 1 Gbit που είχαμε προηγουμένως. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων μας βγαίνουν πλέον με ταχύτητες 10.000 MB/s!

Εταιρική Υπευθυνότητα για το Hosting στην Ελλάδα 2023

Η εταιρική υπευθυνότητα είναι σημαντικό κομμάτι της Konet για ένα καλύτερο Hosting στην Ελλάδα για το 2023.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία πρέπει να διοικείται, να παράγει έργο και ανταποδίδει στην τοπική και εγχώρια κοινωνία. Λαμβάνουμε υπόψη το αντίκτυπο της λειτουργίας μας στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο και προχωράμε σε δράσεις προς την καλυτέρευσή του.

Λειτουργώντας με υπευθυνότητα, παράλληλα με την επίτευξη των εμπορικών μας στόχων, συνεχίζουμε να παρέχουμε στο κοινό και τους συνεργάτες μας αξιόπιστες λύσεις για Hosting, κατοχύρωση domain names, κατασκευή ιστοσελίδων και ανάπτυξη εφαρμογών.

Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών Web Hosting στην Ελλάδα

Φιλοσοφία Εταιρείας Hosting στην Ελλάδα

Είναι απαραίτητο το 2023 να υπάρχει μία στέρεη φιλοσοφία εταιρείας hosting στην Ελλάδα.

Το hosting, η κατοχύρωση domain names, οι dedicated servers και η κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να είναι παγκοσμίου επιπέδου για να εξυπηρετήσουν την σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση. Την ίδια στιγμή όλες οι υπηρεσίες πρέπει να παρέχονται σε μια λογική τιμή για να ανταποκρίνονται στην Ελληνική πραγματικότητα.

Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, κάτι που μας επιτρέπει να προσφέρουμε μερικές από τις χαμηλότερες τιμές στον κλάδο.

Ακόμη προσπαθούμε να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών καθώς και χρήσιμες απαντήσεις σε κάθε ανάγκη τους.

Επιδιώκουμε καθημερινά την καινοτομία ώστε να προσφέρουμε τις πιο βελτιστοποιημένες και σύγχρονες λύσεις hosting στους πελάτες μας. Όλα γίνονται αθόρυβα, δίχως επιδείξεις και κομπασμούς ώστε να μιλάει το αποτέλεσμα από μόνο του.

Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών Hosting στην Ελλάδα

Ανταποκρινόμαστε ξεχωριστά σε κάθε αίτημα υποστήριξης για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών hosting στην Ελλάδα.

Δεν δίνουμε απαντήσεις του στυλ “copy-paste”. Η εξυπηρέτηση πελατών hosting γίνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στην Ελλάδα ώστε να κρατάμε πάντα το επίπεδο υποστήριξης υψηλότατο.

Ελληνική Εταιρεία Hosting

Η Konet είναι η καλύτερη Ελληνική Εταιρεία Hosting. Προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες hosting με εξαιρετική υποστήριξη σε πολύ χαμηλές τιμές.

Δεν ξεχνάμε ποτέ τις ρίζες μας και για αυτό φροντίζουμε πάντοτε να ανταποδίδουμε στις Ελληνικές επιχειρήσεις και την Ελληνική κοινωνία.

Επιλέγοντας φιλοξενία ιστοσελίδων στην Konet, σε μία Ελληνική εταιρεία hosting, παίρνεις μία σειρά από μεγάλα πλεονεκτήματα όπως αξιόπιστο και ποιοτικό hosting, 24/7 επαγγελματική υποστήριξη στα Ελληνικά, δεν πωλούνται τα δεδομένα σου σε κανέναν, γνωρίζεις με ποιους επικοινωνείς και που μπορείς να τους βρεις, μιλάς με εξειδικευμένους τεχνικούς που γνωρίζουν την Ελληνική πραγματικότητα, στηρίζεις την Ελλάδα και την Ελληνική οικονομία, συμβάλεις στην μείωση της ανεργίας.

Είμαστε υπερήφανοι από τον τρόπο που παρέχουμε υποστήριξη και από το γεγονός ότι το προσωπικό μας επιθυμεί πάντα να βοηθά τους πελάτες.