Web Hosting στην Ελλάδα

Η Konet είναι ένας Έλληνας πάροχος Web Hosting με έδρα την Ελλάδα που προσφέρει γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο hosting από το 1999.

Στην Konet έχουμε πάντα ένα στοχο

Να είμαστε ο καλύτερος πάροχος Web Hosting στην Ελλάδα για το 2022

Καλύτερη Εταιρεία Web Hosting στην Ελλάδα 2022

Φιλοξενία Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Εταιρεία Web Hosting – Προφίλ

Η Konet είναι μία εταιρεία web hosting με έδρα την Θεσσαλονίκη. Είναι εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου .GR και .ΕΛ από την ΕΕΤΤ.

Παρέχει υπηρεσίες web hosting, κατασκευή ιστοσελίδων, cloud services, κατοχύρωση domain names και κατασκευή εφαρμογών για το Internet.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων – Στρατηγική

Πρωταρχική στρατηγική επιδίωξη της Konet είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της με εξαιρετικής ποιότητας φιλοξενία ιστοσελίδων. Επιπλέον στόχος είναι να αναπτύσσει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τον χώρο του Internet που θα καλύπτουν απόλυτα κάθε ανάγκη του πελάτη.

Τεχνολογία Web Hosting

Φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία web hosting σε κάθε εργασία μας.

Προσφέρουμε web hosting υπηρεσίες σε υπερσύγχρονους dedicated servers με managed υπηρεσίες διαχείρισης και κορυφαία ασφάλεια. Χρησιμοποιούμε μόνο premium συνδρομητικές εφαρμογές για να έχουμε πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και να εξασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα.

Αλλά και στην κατασκευή ιστοσελίδων και ανάπτυξη εφαρμογών, έχουμε να δείξουμε έργα τα οποία χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες τεχνικές λύσεις.

Καλύτερη Εταιρεία Web Hosting στην Ελλάδα για το 2022

Σύγχρονη Εταιρεία Web Hosting

Κύρια μέριμνα και προτεραιότητά μας είναι να είμαστε μία σύγχρονη εταιρεία web hosting παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Μέσα από την προσπάθεια αυτή οφείλουμε να τους ικανοποιούμε κατανοώντας, αλλά και προβλέποντας, τις ανάγκες τους στο σύγχρονο e-commerce.

Ταυτόχρονα πρέπει να υπερκαλύπτουμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους παρέχοντας καινοτόμες λύσεις στο web hosting, το cloud infrastructure και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Web Hosting Θεσσαλονίκη

Η Konet ξεκίνησε το web hosting στη Θεσσαλονίκη το 1999. Η διαχρονική πορεία της δείχνει γιατί έχει καταστεί μία αξιόπιστη επιλογή για πολλές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Konet είναι πρωτοπόρος στο web hosting στην Ελλάδα, παρέχει πάντα καινοτόμες λύσεις.

Χρονολογίες Ορόσημα για το Web Hosting στην Ελλάδα

Ας δούμε κάποιες χαρακτηριστικές χρονολογίες ορόσημα για την Konet και το πως αυτή επηρέασε το web hosting στην Ελλάδα.

1999

Ίδρυση της Konet από Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΠΘ με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη εφαρμογών για τις ανάγκες του Διαδικτύου.

Το web hosting γινόταν στις εγκαταστάσεις της Konet με μισθωμένη γραμμή από τον ΟΤΕ.

Το 1999 φτιάξαμε την πρώτη μας ιστοσελίδα όταν ακόμα το internet ήταν άγνωστο στην Ελλάδα!

2000

Το 2000 το Wayback Machine του Archive.org έκανε επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και αποθήκευσε σε snapshots το περιεχόμενό της. Ωραίες, ιστορικές στιγμές!

2002

Από τις εγκαταστάσεις της Konet μεταφερθήκαμε στο Datacenter του ΟΤΕ στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη. Ήμασταν πιθανότητα ο παλαιότερος πελάτης της Otenet στην Βόρειο Ελλάδα με αντικείμενο εργασιών το web hosting (φιλοξενία ιστοσελίδων).

Ξεκινάμε την κατασκευή ιστοσελίδων για πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Ανακατασκευάσαμε την ιστοσελίδα μας για δεύτερη φορά.

2004

Η Konet γίνεται ένας από τους πρώτους εγκεκριμένους καταχωρητές ονομάτων χώρου .GR και .ΕΛ από την ΕΕΤΤ.

Αναπτύξαμε την εφαρμογή “Homesnet” η οποία ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία online αγοραπωλησίας και ενοικίασης ακινήτων στην Ελλάδα.

Κάναμε τρίτη ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας.

2005

Ανανέωση και αναβάθμιση όλων των servers, switches, firewalls με νέες τεχνολογίες. Η επένδυση αφορούσε SuperMicro servers και Cisco switches.

Ταυτόχρονα ξεκινήσαμε την χρήση των Ensim Control Panel και Parallels Control Panel για το web hosting.

2007

Γινόμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε την τεχνολογία File Backup της R1soft. Η τεχνολογία της R1soft για τα backups ήταν άκρως καινοτόμα και για αυτό επιλέχθηκε για χρήση.

Επίσης, ανανεώσαμε και αναβαθμίσαμε εκ νέου όλους τους servers μας και την δικτυακή υποδομή με νέα συστήματα SuperMicro και Cisco.

2008

Αναπτύξαμε ειδικές εφαρμογές για B2B εμπόριο αλλά και το e-commerce. Οι λύσεις μας χρησιμοποιήθηκαν από πολλές ιστοσελίδες και επιχειρήσεις.

Προσφέρουμε για πρώτη φορά web hosting σε resellers (μεταπωλητές) μέσω των reseller hosting πακέτων.

2009

Νέα μεγάλη ανανέωση των servers μας. Επενδύσαμε σε ακόμη μεγαλύτερους servers της SuperMicro.

Δημιουργήσαμε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα με δυνατότητα online δημιουργίας web hosting λογαριασμών και online κατοχύρωση domain names.

Κάναμε την τέταρτη ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας konet.gr .

2010

Ξεκινήσαμε την προσφορά SEO υπηρεσιών για τους πελάτες μας.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα 2022
2011

Αποσύραμε παλαιότερους servers και αγοράσαμε νέους στη θέση τους. Και οι νεότεροι servers αυτοί ήταν από την SuperMicro.

Καταγράψαμε σημαντικές επιτυχίες στο SEO για Ελληνικές επιχειρήσεις που απευθύνονταν στο εξωτερικό.

2012

Γίναμε πελάτης της cPanel και μεταφέραμε όλες τις Linux Hosting υπηρεσίες μας στο cPanel. Οι Windows Hosting υπηρεσίες μας παρέμειναν στο Parallers που αργότερα έγινε γνωστό ως Plesk.

Από το Datacenter του ΟΤΕ μεταφερθήκαμε σε νέο Datacenter στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα προσφέρουμε για πρώτη φορά Cloud Hosting υπηρεσίες.

Κάναμε την πέμπτη ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας η οποία κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά είχε και μεγάλη επιτυχία.

2013

Οι servers μας χρησιμοποιούν πλέον SSD δίσκους. Αυτό είχε ως συνέπεια την σημαντική αύξηση στην ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων που φιλοξενούμε.

Επιπλέον, κάναμε μία σημαντική αναβάθμιση στο online σύστημα αυτοματοποίησης των υπηρεσιών μας για να κάνουμε ακόμα ταχύτερη την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Δημιουργήσαμε νέα reseller hosting πακέτα.

2016

Η Konet γίνεται η πρώτη web hosting εταιρεία που φέρνει στην Ελλάδα τα Business Hosting ή Enterprise Hosting πακέτα με τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά. Τα πακέτα αυτά έγιναν αργότερα γνωστά και ως Semi Dedicated Hosting και κατέκλισαν την Ελληνική αγορά.

Γινόμαστε επίσης ο πρώτος web hosting πάροχος στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί το Imunify360 Firewall στους servers του. Η Imunify συμπεριλαμβάνει την Konet στη λίστα με τις μόλις 7 εταιρίες hosting σε όλη την Ευρώπη που χρησιμοποιούν το Imunify360 σε όλους τους servers τους.

Γινόμαστε ακόμη οι πρώτοι στην Ελλάδα που προσφέρουμε Elastic Hosting στους servers μας. Η CloudLinux συμπεριέλαβε και αυτή την Konet στην παγκόσμια λίστα με τους παγκόσμιους Elastic Hosting Providers. Οι Elastic Hosting Providers ήταν τότε λιγότεροι από 50 παγκοσμίως.

Κάνουμε την έκτη ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας.

Ενσωματώσαμε επίσης τις υπηρεσίες SpamExperts στα business hosting πακέτα μας για το email antispam.

Ξεκινάει η λειτουργία του blog για το hosting της Konet.

2018

Το 2018 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Konet.

Αρχικά, μεταφερθήκαμε από το Datacenter της Θεσσαλονίκης σε ένα υπερσύγχρονο Datacenter της Γερμανίας, το οποίο εντάσσεται στα καλύτερα datacenters της Ευρώπης!

Με την αλλαγή datacenter αλλάξαμε συστήματα και πήγαμε σε ακόμα μεγαλύτερους Huawei servers και ταχύτερους SSD servers.

Πέραν αυτών των αλλαγών, προχωρήσαμε σε μία ριζική αλλάγη όλων των ενδοεταιρικών συστημάτων αλλά και των εφαρμογών εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Γινόμαστε η πρώτη εταιρεία web hosting στην Ελλάδα που δημιουργεί και εφαρμόζει Πολιτική Καλού Περιεχομένου με στόχο να κάνουμε φιλικότερο και ασφαλέστερο το διαδίκτυο για όλους.

Έβδομη ανακατασκευή για την ιστοσελίδα μας.

2020

Το 2020 μπαίνουμε σε μία νέα εποχή για το hosting στην Konet.

Επενδύουμε σε μερικούς από τους μεγαλύτερους Dell servers της Ελληνικής αγοράς με Intel Gold Xeon επεξεργαστές. Το ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείων αυτών των servers είναι η χρήση για πρώτη φορά στην Ελλάδα των Datacenter NVMe δίσκων της Samsung με 6.200 MB/s Read. Όλες οι ιστοσελίδες που φιλοξενούνται πλέον στην Konet βγαίνουν ακόμα γρηγορότερα.

2022

Μετά από 2 χρόνια development και αρκετές αλλαγές στους αρχικούς σχεδιασμούς μας φτιάξαμε την όγδοη κατά σειρά ιστοσελίδα μας. Η σχεδίαση της ιστοσελίδας μας άλλαξε ριζικά με σκοπό να είναι απόλυτα φιλική προς κινητά και να παρέχει ένα ευχάριστο και εύχρηστο ταυτόχρονα αποτέλεσμα στον πελάτη.

Δημιουργήσαμε νέα hosting πακέτα και φέραμε για πρώτη φορά τα Managed WordPress Hosting και Managed WooCommerce Hosting πακέτα.

Εταιρική Υπευθυνότητα για το Web Hosting στην Ελλάδα 2022

Η εταιρική υπευθυνότητα είναι σημαντικό κομμάτι της Konet για ένα καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα για το 2022.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία πρέπει να διοικείται, να παράγει έργο και ανταποδίδει στην τοπική και εγχώρια κοινωνία. Λαμβάνουμε υπόψη το αντίκτυπο της λειτουργίας μας στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο και προχωράμε σε δράσεις προς την καλυτέρευσή του.

Λειτουργώντας με υπευθυνότητα, παράλληλα με την επίτευξη των εμπορικών μας στόχων, συνεχίζουμε να παρέχουμε στο κοινό και τους συνεργάτες μας αξιόπιστες λύσεις για Web Hosting, κατοχύρωση domain names, κατασκευή ιστοσελίδων και ανάπτυξη εφαρμογών.

Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών Web Hosting στην Ελλάδα

Φιλοσοφία Εταιρείας Web Hosting στην Ελλάδα

Είναι απαραίτητο το 2022 να υπάρχει μία στέρεη φιλοσοφία εταιρείας web hosting στην Ελλάδα.

Το web hosting, η κατοχύρωση domain names και η κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να είναι παγκοσμίου επιπέδου για να εξυπηρετήσουν την σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση. Την ίδια στιγμή όλες οι υπηρεσίες πρέπει να παρέχονται σε μια λογική τιμή για να ανταποκρίνονται στην Ελληνική πραγματικότητα.

Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, κάτι που μας επιτρέπει να προσφέρουμε μερικές από τις χαμηλότερες τιμές στον κλάδο.

Ακόμη προσπαθούμε να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών καθώς και χρήσιμες απαντήσεις σε κάθε ανάγκη τους.

Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών Web Hosting στην Ελλάδα

Ανταποκρινόμαστε ξεχωριστά σε κάθε αίτημα υποστήριξης για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών web hosting στην Ελλάδα.

Δεν δίνουμε απαντήσεις του στυλ “copy-paste”. Η εξυπηρέτηση πελατών web hosting γίνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στην Ελλάδα ώστε να κρατάμε πάντα το επίπεδο υποστήριξης υψηλότατο.