IMUNIFY360 SECURITY SUITE

Αποτρέπει κακόβουλες επιθέσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στην ιστοσελίδα σας.

Σας προσφέρουμε απόλυτη προστασία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Multi-layer server protection

Σάρωση αρχείων για ιούς σε πραγματικό χρόνο

Ένας σαρωτής αρχείων σε πραγματικό χρόνο. Όταν ένα αρχείο φορτώνεται στο σύστημα, σαρώνεται. Εάν είναι κακόβουλο, καθαρίζεται. Αυτό μετριάζει τις καταστροφικές επιπτώσεις σε ένα μη προστατευμένο σύστημα και είναι πιο χρήσιμο για ένα ήδη μολυσμένο σύστημα.

Σαρωτής βάσης δεδομένων WordPress

Ένας σαρωτής βάσης δεδομένων WordPress που ελέγχει τις εγγραφές του WordPress έναντι κακόβουλης έγχυσης javascript, iframes και άλλου περιεχομένου.

Cloud & Herd Antivirus για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας

«Ασυλία Κοπαδιών» – ένος όρος που δίνεται για μια συλλογική ασυλία. Γίνεται ανάλυση επιθέσεων με βάση δεδομένα που σχετίζονται με περιστατικά και επιθέσεις που συσσωρεύονται από όλες τις παρουσίες του Imunify360. Μόλις εντοπιστεί ένας εισβολέας, αποκλείουμε προληπτικά την κακόβουλη δραστηριότητα σε όλους τους διακομιστές.

Άμεση ανάκτηση μολυσμένων αρχείων από αντίγραφο ασφαλείας

Το Backup σύστημα της ΚΟΝΕΤ προσφέρει ανώτερη προστασία για τα δεδομένα και τα συστήματά σας για την άμυνα από κακόβουλες επιθέσεις, μολύνσεις από κακόβουλο λογισμικό, αλλοιώσεις αρχείων και απώλεια ιστότοπων. Τροφοδοτείται από τη γρήγορη και αξιόπιστη τεχνολογία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας R1Soft σε ιδιόκτητους servers της ΚΟΝΕΤ.

Συστήματα ανίχνευσης και πρόληψης εισβολής

Διαθέτει συστήματα τείχους προστασίας δικτύου και ανίχνευσης εισβολής και πρόληψης. Αποτρέπει όλες τις επιθέσεις υπηρεσιών συστήματος κατά FTP, SSH, IMAP / SMTP κ.λπ.Αυτόματος αποκλεισμός επικίνδυνων IP διευθύνσεων.

Webshield –
CAPTCHA

Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα από την έμπειρη ομάδα μας.Το στοιχείο WebShield φροντίζει το CDN και το Proxy Traffic καθορίζοντας τις πραγματικές διευθύνσεις IP των εισβολέων και, στη συνέχεια, διαφοροποιεί αυτές τις διευθύνσεις IP από αυτές των νόμιμων χρηστών. Το Webshield περιέχει γκρίζες λίστες ύποπτων IP και στη συνέχεια παρέχει οθόνες εκκίνησης και προκλήσεις CAPTCHA που αποτρέπουν κακόβουλα αιτήματα από βλάβη ή ακόμη και επιβράδυνση του συστήματός σας.

AI Powered Protection

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ με ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Το Imunify360 είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη λύση ασφαλείας. Μέσω της μηχανικής μάθησης και των αλγορίθμων, το Imunify360 της KONET συλλέγει πληροφορίες ασφαλείας από το παγκόσμιο web για να βοηθήσει στον εντοπισμό πιθανών απειλών και στη προληπτική προστασία του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο.

Intrusion Detection & Prevention Systems

Οι Hackers, τα bots και διάφορα κάκοβουλα λογισμικά προσπαθούν συνεχώς να παραβιάσουν την ιστοσελίδα σας.

Τα συστήματα ανίχνευσης και πρόληψης εισβολής του Imunify360, παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο κάθε πιθανή προσπάθεια επίθεσης στην ιστοσελίδα σας και αυτομάτως τις αποκλείει, αποτρέποντας τις επιθέσεις προτού καν συμβούν.

Proactive Defence

Ένα από τα πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας του Imunify360 αποτελεί η μοναδική τεχνολογία Proactive Defence, η οποία εντοπίζει και εμποδίζει κακόβουλα PHP scripts και λογισμικά προτού προκαλέσουν ζημιά στον server.

Αναλύει τη συμπεριφορά ενός PHP script και το αποτρέπει από το να προκαλέσει βλάβη στον server. Αποκλείει είτε ολόκληρη την εκτέλεση του script, είτε απλώς τα κακόβουλα λογισμικά. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, διότι ο κακόβουλος κώδικας συχνά «κρύβεται» από τον χρήστη και μπορεί να τοποθετηθεί στη βάση δεδομένων.

Centralized Incident Management

Ο κεντρικός πίνακας ελέγχου σας επιτρέπει, απευθείας μέσα από το control panel, να ελέγχετε γρήγορα τη συνολική κατάσταση του server σας και να διαχειρίζεστε όλες τις πτυχές της ασφάλειάς του. Εμφανίζει όλες τις αναφορές σχετικά με την ασφάλεια του server, ενημερωμένα κάθε 60 δευτερόλεπτα.

Σας επιτρέπει να φιλτράρετε και να επιλέγετε συμβάντα με βάση διάφορες παραμέτρους, να ελέγχετε τις λεπτομέρειες τους, να διαχειρίζεστε white lists και black lists, να παρακολουθείτε ρυθμίσεις και αναφορές και πολλά άλλα.

Advanced Firewall

Το προηγμένο τείχος προστασίας του Imunify360 σας προστατεύει από επιθέσεις brute force, DoS και σαρώσεις θυρών (port scanning).

Χρησιμοποιείται ένα προηγμένο σύστημα captcha ώστε να μειώνει τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα επισκεψημότητας και να διασφαλίζει ότι έγκυροι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας.

Malware Scanner & Detection

Όταν ένα αρχείο φορτώνεται στο σύστημα, σαρώνεται άμεσα σε πραγματικό χρόνο. Εάν είναι κακόβουλο, καθαρίζεται. Αυτό μετριάζει τις καταστροφικές επιπτώσεις σε ένα μη προστατευμένο σύστημα και είναι πολύ χρήσιμο για ένα ήδη μολυσμένο σύστημα.

Το Imunify360 περιλαμβάνεται σε όλα πακέτα Shared / Reseller / Semi Dedicated Hosting που διαθέτουμε.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΔΕΙΑ IMUNIFY360 ΓΙΑ ΤΟΝ SERVER ΣΑΣ ΤΩΡΑ

IMUNIFY360 – 01

1 Άδεια χρήστη Imunify360

€12,00 /μήνα*

* ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται
για 12μηνη περίοδο

IMUNIFY360 – 30

30 Άδειες χρηστών Imunify360

€25,00 /μήνα*

* ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται
για 12μηνη περίοδο

IMUNIFY360 – 250

250 Άδειες χρηστών Imunify360

€35,00 /μήνα*

* ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται
για 12μηνη περίοδο

IMUNIFY360 – PLUS

Απεριόριστες Άδ. χρ. Imunify360.

€45,00 /μήνα*

* ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται
για 12μηνη περίοδο

Αποτρέπουμε κακόβουλες επιθέσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στην ιστοσελίδα σας

IMUNIFY360 SECURITY SUITE