Imunify360

Προστάτεψε την ιστοσελίδα σου με το κορυφαίο λογισμικό ασφαλείας της αγοράς

Εντοπίζει και αποτρέπει κακόβουλες επιθέσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στην ιστοσελίδα σου.

Απόλυτο Έλεγχο
Στους πόρους του διακομιστή

Προηγμένους Αυτοματισμούς
Για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Αναλυτικά Στοιχεία Επιδόσεων
Για κάθε λογαριασμό στον διακομιστή

Αυξημένη Ασφάλεια
Από το Kernel μέχρι την PHP

Multilayer server protection

Σου προσφέρουμε απόλυτη προστασία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Σάρωση αρχείων για ιούς σε πραγματικό χρόνο

Το Imunify360 τρέχει ασταμάτητα 24/7/365 ένα σαρωτή αρχείων για να ελέγχει αδιάκοπα όλα τα αρχεία που ανεβαίνουν στο server. Εάν το αρχείο είναι κακόβουλο, καθαρίζεται αυτόματα. Αυτό προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια στο σύστημα και αποτρέπει την φόρτωση μολυσμένων αρχείων που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στους χρήστες.

Σαρωτής βάσης δεδομένων WordPress

Το Imunify360 διαθέτει έναν εξειδικευμένο σαρωτή που ελέγχει τις βάσεις δεδομένων των WordPress εγκαταστάσεων. Αυτός ο σαρωτής ελέγχει τις εγγραφές του WordPress προκειμένου να εντοπίσει κακόβουλα javascript injections, iframes και άλλο ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Cloud & Herd Antivirus για την ασφάλειά σου

Σύμφωνα με το «Herd Imunity» όλα τα cases που εντοπίζει το Imunify360 αναλύονται και συγκρίνονται με μία παγκόσμια βάση δεδομένων. Όταν εντοπιστούν κοινά στοιχεία με άλλες περιπτώσεις επιθέσεων, το Imunify360 ενεργοποιεί αυτόματα όλα τα μέτρα προστασίας που έχει δημιουργήσει για αυτή την απειλή με αποτέλεσμα να την σταματά άμεσα.

Άμεση ανάκτηση μολυσμένων αρχείων από αντίγραφο ασφαλείας

Μόλις το Imunify360 εντοπίσει ένα μολυσμένο αρχείο, το θέτει σε καραντίνα ή το διαγράφει ανάλογα με την σοβαρότητά του. Εάν το αρχείο μπεει σε καραντίνα, μπορεί να ανακτηθεί από το Imunify360. Εάν το μολυσμένο αρχείο διαγραφεί, μπορείς να το ανακτήσεις μέσα από τα πολλά backups που σου παρέχουμε.

Συστήματα ανίχνευσης και πρόληψης εισβολής

Το Imunify360 διαθέτει συστήματα firewall, πρόληψης εισόδου στο server και ανίχνευσης κάθε κακόβουλης εισβολής. Αποτρέπει όλες τις επιθέσεις κατά FTP, SSH, IMAP / SMTP και άλλες ενώ παράλληλα παρακολουθεί και καταγράφει όλα τα συμβάντα. Οι επικίνδυνες IP διευθύνσεις αποκλείονται άμεσα ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω επιθέσεις μέσω αυτών.

Webshield – CAPTCHA

Το WebShield ασχολείται με το CDN και το Proxy Traffic ελέγχοντας όλες τις IP διευθύνσεις κατηγοριοποιώντας ‘τες ανάλογα με την επικινδυνότητά τους. Το Webshield διαθέτει ακόμη Graylists για τις ύποπτες IP διευθύνσεις και Blacklists για όσες κατατάσσονται ως κακόβουλες. Ελέγχει επίσης μέσω CAPTCHA όλα τα αιτήματα πρόσβασης στα sites και στο server προκειμένου να εντοπίσει και να αποκλείσει άμεσα κάθε κακόβουλη ενέργεια.

AI Powered Protection

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Το Imunify360 είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη λύση ασφαλείας για servers. Μέσω της μηχανικής μάθησης και των αλγορίθμων, το Imunify360 της Konet συλλέγει πληροφορίες ασφαλείας από το παγκόσμιες βάσεις δεδομένων ώστε να βοηθήσει στον ευκολότερο εντοπισμό πιθανών απειλών και στη προληπτική προστασία της ιστοσελίδας σου σε πραγματικό χρόνο.

Intrusion Detection & Prevention Systems

Οι Hackers, τα bots και διάφορα κάκοβουλα λογισμικά προσπαθούν συνεχώς να παραβιάσουν την ιστοσελίδα σου.

Τα συστήματα ανίχνευσης και πρόληψης εισβολής του Imunify360, παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο κάθε πιθανή προσπάθεια επίθεσης στην ιστοσελίδα σου και αυτομάτως τις αποκλείουν, αποτρέποντας τις επιθέσεις προτού καν συμβούν.

Proactive Defence

Ένα από τα πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας του Imunify360 αποτελεί η μοναδική τεχνολογία Proactive Defence, η οποία εντοπίζει και εμποδίζει κακόβουλα PHP scripts και λογισμικά προτού προκαλέσουν ζημιά στον server.

Αναλύει τη συμπεριφορά ενός PHP script και το αποτρέπει από το να προκαλέσει βλάβη στον server. Αποκλείει είτε ολόκληρη την εκτέλεση του script, είτε απλώς τα κακόβουλα λογισμικά. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, διότι ο κακόβουλος κώδικας συχνά «κρύβεται» από τον χρήστη και μπορεί να τοποθετηθεί στη βάση δεδομένων.

Centralized Incident Management

Ο κεντρικός πίνακας ελέγχου σου επιτρέπει, απευθείας μέσα από το control panel, να ελέγχεις γρήγορα τη συνολική κατάσταση του server σου και να διαχειρίζεσαι όλες τις πτυχές ασφαλείας του. Εμφανίζει όλες τις αναφορές σχετικά με την ασφάλεια του server, ενημερώνεται κάθε 60 δευτερόλεπτα.

Σου επιτρέπει να φιλτράρεις και να επιλέγεις συμβάντα με βάση διάφορες παραμέτρους, να ελέγχεις τις λεπτομέρειες, να διαχειρίζεσαι τα white lists και black lists, να παρακολουθείς τις ρυθμίσεις και αναφορές και πολλά άλλα.

Advanced Firewall

Το προηγμένο τείχος προστασίας του Imunify360 σε προστατεύει από επιθέσεις brute force attacks, DoS, DDoS και σαρώσεις θυρών (port scanning).

Χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα captcha ώστε να μειώνει τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα επισκεψιμότητας και να διασφαλίζει ότι μόνο πραγματικοί χρήστες επισκέπτονται την ιστοσελίδα σου.

Malware Scanner & Detection

Όταν ένα αρχείο φορτώνεται στο σύστημα, σαρώνεται άμεσα σε πραγματικό χρόνο. Εάν είναι κακόβουλο, καθαρίζεται. Αυτό μετριάζει τις καταστροφικές επιπτώσεις σε ένα μη προστατευμένο σύστημα και είναι πολύ χρήσιμο για ένα ήδη μολυσμένο σύστημα.

ΤΟ IMUNIFY360 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SHARED HOSTING ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ KONET

ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΔΕΙΑ IMUNIFY360 ΓΙΑ ΤΟΝ SERVER ΣΟΥ ΤΩΡΑ

IMUNIFY360 – 01

1 Άδεια χρήστη Imunify360

€12,00 /μήνα*

* ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται
για 12μηνη περίοδο

IMUNIFY360 – 30

30 Άδειες χρηστών Imunify360

€25,00 /μήνα*

* ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται
για 12μηνη περίοδο

IMUNIFY360 – 250

250 Άδειες χρηστών Imunify360

€35,00 /μήνα*

* ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται
για 12μηνη περίοδο

IMUNIFY360 – PLUS

Απεριόριστες Άδ. χρ. Imunify360.

€45,00 /μήνα*

* ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται
για 12μηνη περίοδο

Αποτρέπουμε κακόβουλες επιθέσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στην ιστοσελίδα σου

IMUNIFY360 SECURITY SUITE