Κατοχύρωση Domain Name

Κατοχύρωσε το domain name σου στην Konet

.gr 20€ - 2 έτη
.com 15€ - 1 έτος
.eu 8€ - 1 έτος
.net 17,5€ - 1 έτος

Για εσένα, που θες να δεις την ιδέα σου online με ένα domain

Κατοχύρωσε το νέο domain name σου και συνδύασέ το με ένα πακέτο hosting. Δημιούργησε τη δική σου online επιχείρηση και προώθησε την ιδέα σου σε όλο τον κόσμο με ένα domain.
Δωρεάν Υπηρεσίες
Διαχείρισης Domains
Εκπτώσεις
Για Όλους
Αξιοπιστία
Λύσεων
Ειδικές Εκπτώσεις
Μεταπωλητών
Κατοχύρωση domain name και διαχείριση με ευκολία

Κατοχύρωση Ονόματος Χώρου

Κατοχύρωση domain και διαχείριση με ευκολία

Αναζήτησε εύκολα το domain που επιθυμείς, διάλεξε τους nameservers και τις άλλες υπηρεσίες που θες, διάλεξε και ένα πακέτο web hosting (προαιρετικό) και πλήρωσε εύκολα με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή PayPal.

Διάλεξε από τα πιο δημοφιλή domain names!

Κατοχύρωσε ένα .gr domain name

Η Ελληνική κατάληξη domains, κατάλληλη για κάθε site που απευθύνεται σε Ελληνικό κοινό. Είναι η πιο δημοφιλής κατάληξη στην Ελλάδα.

Κατοχύρωσε ένα .com domain name

H παγκόσμια κατάληξη domain, κατάλληλη για κάθε site ανεξάρτητα από το εάν απευθύνεται σε τοπικό ή διεθνές κοινό.

Κατοχύρωσε ένα .net domain name

Άλλη μία παγκόσμια κατάληξη με μεγάλη ιστορία, κατάλληλη για κάθε site με διαδικτυακό περιεχόμενο. Συνήθως το επιλέγουν αντί του .com.

Κατοχύρωσε ένα .cy domain name

Η Κυπριακή κατάληξη domains, κατάλληλη για κάθε site που απευθύνεται σε Κυπριακό κοινό. Είναι η πιο δημοφιλής κατάληξη της Κύπρου μας.

Γιατί να επιλέξεις την Konet

Αξιόπιστος Συνεργάτης

Η Konet είναι μία Ελληνική επιχείρηση Hosting που δραστηριοποιείται από το 1999. Είναι αδειοδοτημένος καταχωρητής domains από το Μητρώο Ονομάτων Χώρου Internet από το 2004 και τηρεί όλα τα σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας για την προστασία των πελατών της.

Δωρεάν Υπηρεσίες

Απόλαυσε δωρεάν υπηρεσίες με κάθε αγορά domain name από την Konet. Δωρεάν control panel διαχείρισης domains, δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες, δωρεάν live διαχείριση nameservers, δωρεάν ειδοποιήσεις για την λήξη του domain και πολλές ακόμη παροχές.

Βραβευμένη Υποστήριξη Πελατών

Όλοι μένουν ικανοποιημένοι από την βραβευμένη και άμεση υποστήριξη πελατών που παρέχουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι κριτικές των πελατών της Konet είναι θετικές και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας και την επαγγελματική εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Διάλεξε μία κατάληξη domain name και συνδύασέ την με ένα πακέτο hosting.

Domain και Hosting

Συνδύασε το domain σου με ένα πακέτο Web Hosting

Μην αφήνεις τα domains σου να “κάθονται”! Συνδύασέ τα σήμερα με ένα πακέτο Web Hosting και εκμεταλλεύσου τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Χρησιμοποίησε τα domain σου για καλύτερο SEO και κέρδισε!

Υποστηριξη και Καθοδηγηση

Άσε τους Ειδικούς στα domains να σε βοηθήσουν.

Mε περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στο hosting και τα domains!

Κάλεσε Τώρα στο 2310-501-800.

Web hosting support and guidance - web hosting support specialist

Ένας Οδηγός Για Όλα

Βρες ό,τι χρειάζεσαι για το hosting και την κατασκευή της ιστοσελίδας σου στη Γνωσιακή Βάση της Konet.

Άμεση Τηλεφωνική Υποστήριξη

Το Live Chat μπορεί να διαρκέσει ώρες. Βρες άμεσα λύση στο πρόβλημά σου με απευθείας τηλεφωνική υποστήριξη.

Απόμακρη Live Διαχείριση

Δυσκολεύεσαι να επιλύσεις ένα πρόβλημα; Οι τεχνικοί μας θα συνδεθούν μαζί σου για να το επιλύσουν μπροστά στα μάτια σου.

Συχνές Ερωτήσεις για Domains

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την κατοχύρωση Domain Names.

Τι είναι ένα Domain Name;

Ένα domain name είναι η διεύθυνση μιας ιστοσελίδας που γράφεις στην γραμμή διευθύνσεων του Browser. Στα Ελληνικά λέγεται όνομα χώρου. Αποτελείται από δύο τμήματα που είναι το domain ή όνομα (για παράδειγμα konet) και την TLD ή κατάληξη (για παράδειγμα .gr). Κάθε ιστοσελίδα έχει ένα ξεχωριστό domain name και δεν μπορεί να το μοιραστεί με άλλες ιστοσελίδες.

Ποια είναι το κατάλληλο Domain Name για εμένα;

Το κατάλληλο domain name για εσένα θα πρέπει να είναι σύντομο, ευκολομνημόνευτο και να περιέχει μία λέξη-κλειδί. Όταν κάποιος διαβάζει το domain σου θα πρέπει αμέσως να μπορεί να καταλάβει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου. Η κατάληξη θα πρέπει επίσης να είναι ανάλογη της περιοχής στην οποία απευθύνεται το site. Να θυμάσαι ότι το domain και η κατάληξη παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο SEO.

Γενικά, προτίμησε τις καταλήξεις .gr, .com και .eu για το domain σου. Αν θέλεις πολύ ένα συγκεκριμένο domain αλλά το έχει κάποιος άλλος, δοκίμασε τις καταλήξεις .com.gr ή .net.

Αυτοί είναι οι 4 σημαντικότεροι παράγοντες για την επιλογή Domain Name

Οι τέσσερις σημαντικότεροι παράγοντες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις εύκολα την επιλογή domain name είναι οι παρακάτω:

Θέμα ιστοσελίδας

Σκέψου το θέμα της ιστοσελίδας σου. Έστω για παράδειγμα ότι η ιστοσελίδα σου έχει ως θέμα τις γατοτροφές. Οι λέξεις-κλειδιά εδώ είναι “γάτα” και “ζωοτροφή”. Προσπάθησε να σκεφτείς ένα domain που θα περιέχει είτε μία, είτε και τις δύο λέξεις-κλειδιά και θα είναι σύντομο. Οι λέξεις-κλειδιά στο domain βοηθούν πολύ στο SEO.

Περιοχή επισκεπτών και γλώσσα ιστοσελίδας

Δύο παράγοντες που θα καθορίσουν την κατάλληλη κατάληξη για το domain name σου είναι η περιοχή των επισκεπτών και η γλώσσα τους. Η κατάληξη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο SEO.

Από ποια περιοχή θα επισκέπτονται την ιστοσελίδας σου; Αν οι επισκέπτες σου είναι από την Ελλάδα, το κατάλληλο domain για εσένα είναι με κατάληξη .gr ή .com. Αν το site σου πρόκειται να είναι παγκόσμιο, διάλεξε ένα domain με κατάληξη .com.

Τι γλώσσες θα έχει η ιστοσελίδα σου; Αν πρόκειται να έχει περιεχόμενο στα Ελληνικά, διάλεξε την κατάληξη .gr ή .com. Αν πρόκειται να έχει περιεχόμενο στα Γαλλικά, διάλεξε τις καταλήξεις .fr ή .com. Για ιστοσελίδες με περισσότερες γλώσσες, πάρε domain με κατάληξη .com.

Σύντομο και ευκολομνημόνευτο domain

Κοίτα τα ποιο γνωστά domains που θυμάσαι εύκολα. Όλα περιέχουν μεταξύ 2 και 12 χαρακτήρων. Φρόντισε και εσύ το domain που θα διαλέξεις να έχει λίγους χαρακτήρες, να έχει μία λέξη-κλειδί και να μπορεί κάποιος να το θυμηθεί εύκολα. Για παράδειγμα, το papadopoulos-emporos-autokiniton.gr δεν θα το θυμηθεί κανένας. Αντιθέτως, το car.gr θα το θυμηθούν όλοι.

Κόστος domain και άλλες καταλήξεις

Οι πιο δημοφιλείς καταλήξεις .gr, .com και .eu έχουν μικρή απόκλιση κόστους. Η πιο φθηνή είναι το .eu, ακολουθεί το .gr και τρίτο είναι το .com. Οι καλύτερες καταλήξεις domain για το SEO είναι το .gr και το .com.

Γενικά καλό θα ήταν να αποφύγεις τις περίεργες καταλήξεις όπως .pizza, .shoes, .cleaning και άλλες παρόμοιες. Κανένας δεν τις θυμάται, δεν βοηθούν στο SEO και θα χρειαστείς πολύ αγώνα για να εμφανιστείς ψηλά στα SERP. Τον μόνο που βολεύουν αυτές οι καταλήξεις domain είναι ο καταχωρητής καθώς κάνει περισσότερες πωλήσεις.

Μπορεί να γίνει κατοχύρωση domain χωρίς να υπάρχει hosting;

Βεβαίως, μπορείς να κάνεις αγορά ένα domain χωρίς να πάρεις πακέτο hosting. Δεν έχει όμως νόημα να το κάνεις διότι δεν θα εμφανίζεται τίποτα όταν κάποιος γράφει το domain σου. Όταν πάρεις ένα domain φρόντισε να το αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται γεμίζοντάς το με περιεχόμενο.

Ποιοι χαρακτήρες επιτρέπονται στην αγορά domain;

Για την αγορά domain επιτρέπονται οι Λατινικοί και Ελληνικοί χαρακτήρες, η παύλα και οι αριθμοί. Δεν επιτρέπονται ειδικοί χαρακτήρες, διαστήματα και σημεία στίξης (για παράδειγμα @, #, $).

Πώς πληρώνω και πότε θα ενεργοποιηθεί το domain μου;

Μπορείς να πληρώσεις για το domain σου με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank, με τραπεζική κατάθεση και με PayPal. Για τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας μπορείς να επισκεφθείς την σελίδα μας “Τρόποι πληρωμής“. Η ενεργοποίηση του domain γίνεται εντός 24 ωρών από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η κατοχύρωσή του.

Τι γίνεται αφού κατοχυρώσω ένα domain;

Αφού κατοχυρώσεις ένα domain μπορείς να το διαχειριστείς άμεσα από την Περιοχή Πελατών μας. Η διαχείριση του domain γίνεται σε πραγματικό χρόνο και όποιες αλλαγές κάνεις ενεργοποιούνται άμεσα. Μπορείς ακόμη να ορίσεις τους Nameservers ώστε να δείχνουν στο πακέτο hosting που έχεις αγοράσει. Μόλις ενεργοποιηθεί το domain σου (εντός 24 ωρών από την κατοχύρωσή του) θα μπορέσεις να το συνδέσεις με το πακέτο hosting σου. Εάν δυσκολεύεσαι να το κάνεις μόνος σου, ζήτα μας να το κάνουμε εμείς για εσένα δωρεάν.

Τι γίνεται εάν λήξει ένα domain;

Εάν λήξει ένα domain τότε γίνεται αυτομάτως ανενεργό και δεν θα βγαίνει η ιστοσελίδα σου. Μόλις λήξει το domain μπαίνει στη λεγόμενη grace period όπου μπορείς να το ανανεώσεις μόνο εσύ. Στη συνέχεια, ανάλογα με την κατάληξη, το domain είτε διαγράφεται είτε μπαίνει σε redemption period. Στο redemption period μπορείς να το ανανεώσεις όμως θα πρέπει να καταβάλεις ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό για την ανανέωση από θα έδινες πριν τη λήξη του domain. Αφού περάσει και το redemption period, το domain διαγράφεται και μπορεί να το κατοχυρώσει όποιος το επιθυμεί.