CloudLinuxOS

Η νέα γενιά λειτουργικών συστημάτων είναι εδώ

Ένα υπερσύγχρονο λειτουργικό σύστημα που παρέχει στον διαχειριστή του διακομιστή ό,τι χρειάζεται.

Απόλυτο Έλεγχο
Στους πόρους του διακομιστή

Προηγμένους Αυτοματισμούς
Για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Αναλυτικά Στοιχεία Επιδόσεων
Για κάθε λογαριασμό στον διακομιστή

Αυξημένη Ασφάλεια
Από το Kernel μέχρι την PHP

Τι είναι το CloudLinuxOS;

Το CloudLinuxOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε CentOS Linux και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα πιο σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. Μέσω των επεμβάσεων στον πυρήνα του Linux, το CloudLinuxOS δίνει στο διαχειριστή τη δυνατότητα να έχει πλήρη διαχείριση των πόρων του server. Παράλληλα μέσω της τεχνολογίας CageFS απομονώνει τους χρήστες και διασφαλίζει ότι ο κάθε λογαριασμός παραμένει ξεχωριστός και ανεπηρέαστος από τους υπόλοιπους. Με αυτόν τον τρόπο εάν ένας συγκεκριμένος λογαριασμός παραβιαστεί, οι υπόλοιποι λογαριασμοί στο server δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

Χάρη στο εικονικοποιημένο περιβάλλον LVE που δημιουργεί, το CloudLinux εκχωρεί σε κάθε λογαριασμό συγκεκριμένους πόρους. Έτσι, εάν ένας λογαριασμός κάνει πολλή CPU ή μνήμης, δεν θα επηρεάσει τον server ή τους υπόλοιπους λογαριασμούς.

Cloud Backup Security - GDPR Compliant - SSL και ISO 27001

Εκδόσεις CloudLinuxOS

CloudLinuxOS Solo

€7,00/μήνα*

CloudLinuxOS Admin

€12,00/μήνα*

CloudLinuxOS Shared

€15,00/μήνα*

CloudLinuxOS Shared Pro

€18,00/μήνα*

*Οι αναγραφόμενες τιμές είναι χωρίς τον ΦΠΑ.

Αναλυτική σύγκριση εκδόσεων

Οριζόντια κύλιση δεξιά =>

Μέγιστος αριθμός hosting λογαριασμών

Resources Limits (LVE)

Cage FS

MySQL Governor

PHP Selector

Ruby Selector

Python Selector

NodeJS Selector

HardenedPHP

Apache mod_lsapi PRO

SecureLinks (symlink protection)

Website monitoring tool

Website monitoring alerts

Slow Site analyzer

PHP X-Ray

Centralized Monitoring

AccelerateWP

CloudLinuxOS Solo

1

CloudLinuxOS Admin

5

CloudLinuxOS Shared

Απεριόριστοι

CloudLinuxOS Shared Pro

Απεριόριστοι

Το Linux OS που έψαχνες

Το CloudLinuxOS βελτιώνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του server απομονώνοντας κάθε λογαριασμό και παρέχοντάς του κατανεμημένους πόρους. Περιλαμβάνει εργαλεία παρακολούθησης ιστότοπου, ανίχνευσης απόδοσης και βελτιστοποίησης απόδοσης, που επιτρέπουν τη διασφάλιση της λειτουργίας των ιστοσελίδων, τη διερεύνηση προβλημάτων με το WordPress, την PHP, τη βάση δεδομένων και βοηθούν στην επιτάχυνση ενός ιστότοπου.

Εγκατάσταση CloudLinuxOS

CloudLinux OS - Supported OS RHEL, CentOS, AlmaLinux, RockyLinux

Το CloudLinuxOS μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ένα ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα είτε ως προσθήκη σε ένα προϋπάρχον λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε RHEL. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το εγκαταστήσεις σε ένα Server ή VPS χωρίς OS ή με προεγκατεστημένο RHEL, CentOS, AlmaLinux και RockyLinux λειτουργικό για να επεκτείνεις τις λειτουργικότητες και την ασφάλειά του.

Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα μέσω SSH. Υπάρχει αναλυτική τεκμηρίωση από την ίδια την εταιρεία για όλη τη διαδικασία. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το license key που θα πάρεις με την αγορά της άδειας. Η διαδικασία μπορεί να κρατήσει από λίγα λεπτά μέχρι και μία ώρα, ανάλογα με την ταχύτητα του επεξεργαστή και των δίσκων σου.

Χαρακτηριστικά CloudLinux

Σταθερότητα

LVE Manager

Ο LVE Manager σου επιτρέπει να ελέγχεις τα resources του κάθε account ξεχωριστά. Όρισε πόση CPU, RAM, IO, IOPS, Entry Processes, Number of Processes και Inodes θέλεις να χρησιμοποιεί ο κάθε λογαριασμός.

MySQL Governor

Με τον MySQL Governor μπορείς να παρακολουθεί τη χρήση της MySQL ανά λογαριασμό και να περιορίζει τους καταχραστές της. Έτσι αποτρέπεις την υπερφόρτωση του διακομιστή και βελτιώνεις σταθερότητα και απόδοση.

Ασφάλεια

CageFS

Το CageFS απομονώνει τα αρχεία του κάθε λογαριασμού από τον υπόλοιπο server, εμποδίζοντας τους χρήστες να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Αποτρέπει μεγάλο αριθμό επιθέσεων, χωρίς να χρειάζεται να επέμβεις σε κάποια λειτουργία του.

HardenedPHP

Το HardenedPHP έρχεται να επεκτείνει τον κύκλο ζωής των PHP εκδόσεων. Το HardenedPHP προστατεύει παλιές και μη υποστηριζόμενες εκδόσεις της PHP συνεχίζοντας να παρέχει αναβαθμίσεις και να καλύπτει γνωστά κενά ασφαλείας.

SecureLinks

Το SecureLinks είναι μια τεχνολογία σε επίπεδο kernel που αποτρέπει όλες τις γνωστές επιθέσεις συμβολικών συνδέσμων (symlink). Επίσης ενισχύει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των διακομιστών και αποτρέπει τις symlink επιθέσεις από κακόβουλους χρήστες.

Κερδοφορία

PHP Selector

Ο PHP Selector επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν και να ενεργοποιούν την PHP έκδοση και τα PHP extensions που επιθυμούν με 1-click στο κάθε subdomain ξεχωριστά.

Python Selector

Ο Python Selector επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν και να ενεργοποιούν την έκδοση της Python που επιθυμούν χωρίς να χρειάζεται να την εγκαταστήσουν.

Ruby Selector

Ο Ruby Selector λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τους άλλους Selectors επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει και να ενεργοποιήσει τη Ruby έκδοση που χρειάζεται.

NodeJS Selector

Ο NodeJS Selector επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν και να χρησιμοποιήσουν Node.js εφαρμογές απευθείας μέσα από το cPanel λογαριασμό τους.

Επιδόσεις

Mod_Lsapi

Το Mod_lsapi είναι ο ταχύτερος και πιο αξιόπιστος τρόπος εξυπηρέτησης σελίδων PHP. Είναι μια drop-in αντικατάσταση για την SuPHP, FCGID, RUID2 και ITK. Έχει χαμηλό αποτύπωμα μνήμης και συνεργάζεται άψογα με .htaccess αρχεία.

PHP X-Ray

Το PHP X-Ray παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα σημεία που προκαλούν καθυστέρηση σε PHP εφαρμογές. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το WordPress αφού εντοπίζει αργά plugins, database queries, functions ή external calls.

Centralized Monitoring

Το Centralized Monitoring επιτρέπει στους sysadmins να παρακολουθούν λεπτομερώς όλους τους διακομιστές τους, να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τον φόρτο τους αλλά και ποιος χρήστης χρησιμοποιεί περισσότερα resources κάθε στιγμή.

Συνδύασε το CloudLinuxOS με ένα Server

Dedicated Servers

Διάλεξε τον dedicated server που ταιριάζει στις εφαρμογές της επιχείρησής σου.

VPS Hosting

Οικονομική λύση για μεγαλύτερη αυτονομία, ασφάλεια και επιδόσεις.

Γυναίκα αναζητά cloudlinux hosting πακέτα

Συχνές Ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το CloudLinuxOS

Με τι hardware είναι συμβατό το CloudLinuxOS;

Το CloudLinuxOS είναι συμβατό με όλο το hardware που υποστηρίζεται από το CentOS/RHEL.

Ποια λειτουργικά συστήματα είναι συμβατά με το CloudLinuxOS;

Τα Linux λειτουργικά συστήματα που στηρίζονται στο CentOS/RHEL είναι πλήρως συμβατά με το CloudLinuxOS. Αυτά τα λειτουργικά συστήματα είναι:

 • Red Hat Enterprise Linux
 • CentOS
 • AlmaLinux
 • RockyLinux

Το CloudLinuxOS μπορεί να εγκατασταθεί και ως ανεξάρτητο λειτουργικό σύστημα σε ένα server, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη των distros που προαναφέρθηκαν.

Σύντομα το CloudLinux θα είναι συμβατό και με Ubuntu.

Ποια Control Panels υποστηρίζουν το CloudLinuxOS;

Το CloudLinuxOS υποστηρίζεται από τα ακόλουθα Control Panels:

 • cPanel
 • Plesk
 • DirectAdmin
 • CyberPanel
 • InterWorx
 • Webuzo

Τι είδους υποστήριξη θα έχω με μία CloudLinuxOS άδεια;

Αγοράζοντας μία οποιοδήποτε CloudLinux άδεια έχεις απευθείας πρόσβαση 24/7 στην βραβευμένη υποστήριξη της CloudLinux. Η CloudLinux διαθέτει πολύ εκτενή τεκμηρίωση και μεγάλη γνωσιακή βάση με τις οποίες καλύπτει σημαντικό μέρος των συχνότερων θεμάτων που μπορεί να προκύψουν. Εάν αυτές δεν σε καλύψουν, μπορείς να ανοίξεις ticket 24/7 στο τμήμα υποστήριξής τους όπου έμπειροι linux τεχνικοί μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλύσεις άμεσα όποιο θέμα κι αν έχεις.

Γιατί να επιλέξω το CloudLinux OS;

Επιλέγοντας το CloudLinuxOS προσθέτεις μία σειρά από μεγάλα βοηθήματα και πλεονεκτήματα στον Linux server σου. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει το CloudLinux OS είναι:

 • Βελτιώνει την αξιοπιστία και τη σταθερότητα ενός server.
 • Βοηθά στην καλύτερη διαχείριση και της φόρτωσης του server (server load).
 • Αυξάνει σημαντικά το server uptime.
 • Συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας του server και των λογαριασμών φιλοξενίας.
 • Κάνει ευκολότερη και αποτελεσματικότερη την διαχείριση των πόρων του server.
 • Παρέχει στατιστικά σε πραγματικό χρόνο για την κατανάλωση των πόρων του server.
 • Επιτρέπει την διαχείριση πολλών εκδόσεων PHP στο server αλλά και μέσα σε κάθε λογαριασμό φιλοξενίας.
 • Μειώνει τα κενά ασφαλείας που υπάρχουν στον πυρήνα (kernel) ενός server.
 • Δίνει καλύτερο έλεγχο στην MySQL και στην χρήση της.
 • Διευκολύνει την εγκατάσταση χρήσιμων τεχνολογιών.

Το CloudLinuxOS είναι χρήσιμο μόνο για όσους προσφέρουν hosting;

Δεν είναι απαραίτητο να προσφέρεις hosting για να χρησιμοποιήσεις το CloudLinuxOS. Η εγκατάσταση του CloudLinuxOS μπορεί να γίνει σε όλους τους servers ανεξάρτητα με το είδος χρήσης τους. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ακόμα και αν χρησιμοποιείς ένα server για το eshop σου ή για μία εφαμοργή σου, μπορείς να εγκαταστήσεις το CloudLinuxOS και να επωφεληθείς από όλα τα πλεονεκτήματά του.

Εάν επιθυμείς να απολαμβάνεις σταθερότητα, ασφάλεια και μειωμένο downtime στο server σου, το CloudLinuxOS είναι η κατάλληλη λύση.

Πώς αγοράζω μία CloudLinuxOS άδεια;

Για να αγοράσεις μία CloudLinux άδεια διάλεξε την έκδοση που επιθυμείς. Η χρέωση της άδειας είναι μηνιαία. Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινώνησε με το Τμήμα Πωλήσεων στο 2310-501-800 ή στο sales@konet.gr.

Θες να μάθεις περισσότερα για το CloudLinux;

Επισκέψου τη σελίδα του cloudlinux.com