Dedicated Servers

Διάλεξε τον καλύτερο dedicated server για την επιχείρησή σου

Για εσένα, που θες το δικό σου dedicated server

Απόκτησε το δικό σου dedicated server για τη φιλοξενία website, application ή services. Διαμόρφωσε το server, το software και το infrastructure όπως εσύ θες για να ταιριάζει με το project σου.
Unlimited Traffic
Σε Όλους Τους Servers
Global Availability
Με 29 Data Centers
Premium 24/7
Επαγγελματική Υποστήριξη
Fast Delivery
Και Easy Scaling

Πάνε τα sites σου σε άλλο level με ένα dedicated server από την Konet.

Πάρε την ισχύ, την ευελιξία και την ταχύτητα που χρειάζεσαι με ένα dedicated server.

Intel Dedicated Servers

Intel Dedicated Servers

Οικονομική λύση με ολοκαίνουργες Intel CPU. ‎‏‏

Νέας γενιάς βελτιωμένη CPU!

Μόνο από €89,00 /μήνα*

CPU: Intel® Core™ i5 ή Intel® Core™ i9
Memory: Up to 128 GB DDR4
Unlimited Traffic
Disk Space: Up to 2 x 1,92 TB NVMe SSD (Software Raid 1)
Intel Xeon Dedicated Servers

Ενισχυμένες λύσεις με Intel Xeon CPU. ‎‏‏‎

Επαγγελματική CPU!

Μόνο από €139,95 /μήνα*

CPU: Intel® Xeon® E ή Intel® Xeon® W
Memory: Up to 512 GB DDR4 ECC
Unlimited Traffic
Disk Space: Up to 8 x 3,84 TB NVMe ή 3 x 16 TB HDD

AMD Dedicated Servers

AMD High Performance Dedicated Servers

Οικονομία και επιδόσεις με AMD CPU. ‎‏‏‎

Βελτιωμένη CPU και RAM!

Μόνο από €79,95 /μήνα*

CPU: AMD Ryzen™ ή AMD EPYC™
Memory: Up to 1024 GB DDR4 ECC
Unlimited Traffic
Disk Space: Up to 8 x 3,84 TB NVMe SSD Datacenter Edition
AMD High Storage Dedicated Servers

Οικονομία με αρκετό χώρο σε AMD CPU. ‎‏‏

Ισχυρή CPU, RAM και πολύς χώρος!

Μόνο από €79,95 /μήνα*

CPU: AMD Ryzen™ ή AMD EPYC™
Memory: Up to 1024 GB DDR4 ECC
Unlimited Traffic
Disk Space: Up to 3 x 16 TB SATA Enterprise HDD

Powerful Dedicated Servers

High Grade Dedicated Servers

Οι απόλυτες επαγγελματικές λύσεις.

Dual CPU για ασύγκριτες επιδόσεις!

Μόνο από €299,95 /μήνα*

CPU: Dual Intel® Xeon® ή Dual AMD EPYC™
Memory: Up to 512 GB DDR4
Bandwidth: Από 30 TB μέχρι Unmetered
Disk Space: Up to 12 x 3,84 TB SSD/NVMe ή 12 x 16 TB HDD
Η in-house έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών μας μπορεί να αφαιρέσει το βάρος από τους ώμους σου αναλαμβάνοντας τη διαχείριση, τη συντήρηση και την υποστήριξη του dedicated server σου.

Dedicated Hosting Expertise

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας

Η in-house έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών μας μπορεί να αφαιρέσει το βάρος από τους ώμους σου αναλαμβάνοντας τη διαχείριση, τη συντήρηση και την υποστήριξη του dedicated server σου.

Managed Dedicated Server

Διαχείριση Server από επαγγελματίες

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την 24/7 διαχείριση του server και της υποδομής του. Μπορούμε να αναλάβουμε τα παντα από το πρώτο setup μέχρι και την πλήρη διαχείριση. Διαχειριζόμαστε servers για περισσότερα από 20 χρόνια και ξέρουμε πως να τους κρατάμε ασφαλείς.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την 24/7 διαχείριση του server και της υποδομής του. Μπορούμε να αναλάβουμε τα παντα από το πρώτο setup μέχρι και την πλήρη διαχείριση. Διαχειριζόμαστε servers για περισσότερα από 20 χρόνια και ξέρουμε πως να τους κρατάμε ασφαλείς. Managed Dedicated Server

Χαρακτηριστικά Dedicated Servers που ξεχωρίζουν.

Latest OS

Είτε ψάχνεις για έναν Windows Dedicated Server είτε έναν Linux Dedicated Server, έχουμε όλες τις λύσεις που ταιριάζουν στο OS configuration που επιθυμείς.

Managed Services

Η προαιρετική διαχείριση 24×7 παρέχει τεχνική εξυπηρέτηση, server setup και server support. Είναι διαθέσιμη για CentOS, Windows, cPanel και Plesk.

Superb Connectivity

Με 10+ Tbps bandwidth capacity, 99,999% network uptime, 10GE και 100GE Uplinks και συνδέση με 6 Tier 1 Carriers, δίνουμε μεγάλη σημασία στην δικτυακή υποδομή μας.

ISO Certified Data Centers

Όλα τα συνεργαζόμενα Data Centers διαθέτουν ISO 27001 πιστοποίηση ενώ τα μεγαλύτερα διαθέτουν επίσης πιστοποιήσεις PCI DSS, SOC 1, HIPAA και NEN 7510.

Rapid Deployment

Πολλοί από τους Dedicated Server μας μπορούν να είναι διαθέσιμοι εντός 5 ωρών μετά την πληρωμή τους ώστε να μπορείς να κάνει άμεση χρήση του νέου σου server.

Resilient Network

Μείνε ήσυχος για την ασφάλεια του Server σου γνωρίζοντας ότι υπάρχει ενσωματωμένη DDoS προστασία σε επίπεδο Data Center που ανιχνεύει και μετριάζει τις επιθέσεις.

Είτε είσαι ειδικός και ψάχνεις για μια συγκεκριμένη λύση Linux ή Windows Dedicated Server είτε δεν έχεις καθόλου τεχνικές γνώσεις, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σου. Έχουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων και προτάσεων που θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σου.

Linux – Windows Dedicated Server

Linux ή Windows Server για όλους

Είτε είσαι ειδικός και ψάχνεις για μια συγκεκριμένη λύση Linux ή Windows Dedicated Server είτε δεν έχεις καθόλου τεχνικές γνώσεις, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σου. Έχουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων και προτάσεων που θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σου.

Custom Dedicated Server

Θέλεις Customized Dedicated Server;

High-end customizable dedicated servers που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σου ανάγκες. Προσάρμοσε τους dedicated servers σου με μια μεγάλη ποικιλία από RAM, σκληρούς δίσκους NVMe, SSD ή HDD και δυνατές bandwidth επιλογές.

High-end customizable dedicated servers που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σου ανάγκες. Προσάρμοσε τους dedicated servers σου με μια μεγάλη ποικιλία από RAM, σκληρούς δίσκους NVMe, SSD ή HDD και δυνατές bandwidth επιλογές.

Υποστηριξη και Καθοδηγηση

Άσε τους Ειδικούς να σε βοηθήσουν.

Mε περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στο hosting!

Κάλεσε Τώρα στο 2310-501-800.

Web hosting support and guidance - web hosting support specialist

Ένας Οδηγός Για Όλα

Βρες ό,τι χρειάζεσαι για το hosting και την κατασκευή της ιστοσελίδας σου στη Γνωσιακή Βάση της Konet.

Άμεση Τηλεφωνική Υποστήριξη

Το Live Chat μπορεί να διαρκέσει ώρες. Βρες άμεσα λύση στο πρόβλημά σου με απευθείας τηλεφωνική υποστήριξη.

Απόμακρη Live Διαχείριση

Δυσκολεύεσαι να επιλύσεις ένα πρόβλημα; Οι τεχνικοί μας θα συνδεθούν μαζί σου για να το επιλύσουν μπροστά στα μάτια σου.

Μάθε περισσότερα για τους Dedicated Servers της Konet

Πόσο γρήγορα παραδίδετε ένα Dedicated Server;

Ο χρόνος παράδοσης ενός Dedicated Server εξαρτάται από τα customizations που έχει ο Server. Εάν δεν έχει customizations, η παράδοση γίνεται εντός 5 ωρών ή 2 εργάσιμων ημερών για τους Intel και AMD Dedicated Servers. Συνήθως η παράδοση γίνεται εντός λίγων ωρών και εξαιρετικά σπάνια χρειάζονται 2 εργάσιμες μέρες. Οι Powerful Dedicated Servers παραδίδονται εντός 3 με 10 εργάσιμων ημερών ενώ οι Custom Dedicated Servers εντός 5 με 10 εργάσιμων ημερών.

Ποιοι Dedicated Servers έχουν unlimited bandwidth;

Όλοι οι Intel Dedicated Servers και οι AMD Dedicated Servers έχουν unlimited bandwidth (unlimited traffic). Οι Powerful Dedicated Servers έχουν στη βασική έκδοση περιορισμένο bandwidth όμως μπορούν και εκείνοι να πάρουν unlimited bandwidth με ένα μικρό επιπλέον κόστος. Για τους Custom Dedicated Servers το αν θα έχουν ή δεν θα έχουν unlimited bandwidth εξαρτάται από το Data Center όπου φιλοξενούνται. Πριν την παραγγελία τους, θα ενημερωθείς αναλυτικά για το αν ο Server σου έχει κάποιο περιορισμό στο bandwidth. Σε κάθε περίπτωση όμως, το όριο που τίθεται είναι πολύ υψηλό και δύσκολα θα το πιάνεις.

Τι OS μπορώ να χρησιμοποιήσω στο Dedicated Server μου;

Στους Dedicated Servers μπορείς να προεγκαταστήσεις τόσο Linux OS όσο και Windows OS. Στους μικρότερους είναι καλύτερα να βάλεις Linux διότι είναι πιο ελαφρύ και να χρησιμοποιήσεις έναν από τους μεγαλύτερους για Windows. Μπορείς ακόμη και να μην προεγκαταστήσεις κάποιο λειτουργικό σύστημα.

Linux OS

Τα διαθέσιμα Linux OS, ανάλογα με το Server και το Data Center, είναι: CentOS 7, CentOS Stream, Rocky Linux, Ubuntu 20, Ubuntu 22. Παρά το γεγονός ότι μπορούμε να προεγκαταστήσουμε και άλλα Linux OS όπως Debian, FreeBSD και VMWare vSphere, εντούτοις δεν συστήνονται για την καλύτερη υποστήριξη, ασφάλεια και σταθερότητα του Server.

Windows OS

Τα διαθέσιμα Windows OS, ανάλογα με το Server και το Data Center, είναι: Windows Server 2022 Standard Edition, Windows Server 2022 Datacenter Edition, Windows Server 2019 Standard Edition, Windows Server 2019 Datacenter Edition. Παρά το γεγονός ότι μπορούμε να προεγκαταστήσουμε και παλαιότερα Windows OS όπως Windows Server 2016 και Windows Server 2012, εντούτοις δεν συστήνονται για λόγους ασφαλείας.

No OS

Πέρα από τα Linux OS και τα Windows OS, μπορείς να πάρεις τον Dedicated Server σου χωρίς καμία προεγκατάσταση Linux ή Windows. Αυτό θα σου δώσει την δυνατότητα να διαχειριστείς το Server από την αρχή όπως εσύ θες αλλά και να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο OS που δεν αναφέρθηκε παραπάνω.

Μπορώ να επιλέξω το Data Center όπου θα φιλοξενηθεί ο Dedicated Server;

Στην Konet σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις σε ποιο από τα 30 συνεργαζόμενα Data Centers θα φιλοξενηθεί ο Dedicated Server σου. Από προεπιλογή όλοι οι Servers φιλοξενούνται σε δύο διαφορετικά Data Centers στη Γερμανία με εξαιρετικές ταχύτητες δικτύου. Οι Dedicated Servers στη Γερμανία μπορούν να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επισκέπτες των sites σου που προέρχονται από την Ευρώπη, Αμερική, την Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή. Εάν όμως θέλεις να δώσεις έμφαση σε πελάτες κάποιας άλλη γεωγραφικής περιοχής όπως η Ασία, η Αμερική ή η Αυστραλία, μπορείς κατά την παραγγελία του Server να επιλέξεις ένα άλλο Data Center.
Dedicated Server hosting για applications, programs με php, C++, linux, windows, coding
Dedicated Server hosting για applications, programs με php, C++, low code
Dedicated Server hosting για applications, programs με php, C++, low code

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι ο Dedicated Server;

Ο Dedicated Server είναι ένας αποκλειστικός διακομιστής που εκχωρεί όλους τους hardware πόρους του σε εσένα. Σε αντίθεση με τους virtual servers, που σου εκχωρούν μόνο ένα ποσοστό των συνολικών πόρων του συστήματος, ένας dedicated server σου προσφέρει όλη τη RAM, όλο το storage και όλη τη CPU. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν μοιράζεσαι τους πόρους με κανέναν. Οι dedicated servers είναι γνωστοί και ως bare metal servers ή dedicated hosting. Με ένα dedicated server μπορείς να φτιάξεις ό,τι configuration θες και να πιάσεις uptime 100%.

Ποιο Dedicated Server να διαλέξω;

Τα configurations των dedicated server μας είναι ειδικά φτιαγμένα για να ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς να πάρεις ένα dedicated server με περισσότερη RAM, περισσότερο storage space ή μεγαλύτερο και ταχύτερο επεξεργαστή.