Καλύτεροι Dedicated Servers - Καλύτερο Dedicated Hosting

Διάλεξε τον καλύτερο dedicated server για την επιχείρησή σου

Για εσένα, που θες το δικό σου dedicated server

Απόκτησε το δικό σου dedicated server για τη φιλοξενία website, application ή services. Διαμόρφωσε το server, το software και το infrastructure όπως εσύ θες για να ταιριάζει με το project σου.
Unlimited Traffic
Σε Όλους Τους Servers
Global Availability
Με 29 Data Centers
Premium 24/7
Επαγγελματική Υποστήριξη
Fast Delivery
Και Easy Scaling

Οι dedicated server μας παρέχουν απόδοση παγκόσμιας κλάσης σε προσιτές τιμές

Με ένα dedicated server (αποκλειστικό διακομιστή) παίρνεις όλους τους πόρους του συστήματος για ένα χρήστη (έσενα). Ο dedicated server παρέχει μεγαλύτερη απόδοση, ισχύ, ευελιξία και ταχύτητα σε σύγκριση με ένα virtual private server (VPS) ή το semi dedicated hosting. Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες λύσεις dedicated server με την καλύτερη απόδοση και την καλύτερη υποστήριξη.

Intel Dedicated Servers

Intel Dedicated Servers

Οικονομική λύση με ολοκαίνουργες Intel CPU. ‎‏‏

Νέας γενιάς βελτιωμένη CPU!

Μόνο από €79,00 /μήνα*

CPU: Intel® Core™ i5 ή Intel® Core™ i9
Memory: Up to 128 GB DDR5
Unlimited Traffic
Disk Space: Up to 2 x 1,92 TB NVMe SSD (Software Raid 1)
Intel Xeon Dedicated Servers

Ενισχυμένες λύσεις με Intel Xeon CPU. ‎‏‏‎

Επαγγελματική CPU!

Μόνο από €259,00 /μήνα*

CPU: Intel® Xeon® W-2295
Memory: Up to 512 GB DDR4 ECC
Unlimited Traffic
Disk Space: Up to 8 x 3,84 TB NVMe ή 3 x 16 TB HDD

AMD Dedicated Servers

AMD High Performance Dedicated Servers

Οικονομία και επιδόσεις με AMD CPU. ‎‏‏‎

Βελτιωμένη CPU και RAM!

Μόνο από €89,00 /μήνα*

CPU: AMD Ryzen™ ή AMD EPYC™
Memory: Up to 1024 GB DDR4 ECC ή DDR5 ECC
Unlimited Traffic
Disk Space: Up to 8 x 3,84 TB NVMe SSD Datacenter Edition
High Storage Dedicated Servers

Οικονομία με αρκετό χώρο σε AMD CPU. ‎‏‏

Ισχυρή CPU, RAM και πολύς χώρος!

Μόνο από €159,00 /μήνα*

CPU: AMD Ryzen™ ή Intel® Xeon® W-2145
Memory: Up to 1024 GB DDR4 ECC
Unlimited Traffic
Disk Space: Up to 2 x 3,84 TB NVMe + 14 x 16 TB SATA Enterprise HDD

Powerful Dedicated Servers

High Grade Dedicated Servers

Οι απόλυτες επαγγελματικές λύσεις.

Dual CPU για ασύγκριτες επιδόσεις!

Οι καλύτεροι servers της αγοράς!

CPU: Dual Intel® Xeon® ή Dual AMD EPYC™
Memory: Up to 1024 GB DDR4
Bandwidth: Από 30 TB μέχρι Unmetered
Uplink Port: Από 1 Gbit μέχρι 10 Gbit
Disk Space: Up to 12 x 3,84 TB SSD/NVMe ή 12 x 16 TB HDD

* Ο ΦΠΑ δεν συμπεριλαμβάνεται

Η in-house έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών μας μπορεί να αφαιρέσει το βάρος από τους ώμους σου αναλαμβάνοντας τη διαχείριση, τη συντήρηση και την υποστήριξη του dedicated server σου.

Dedicated Server Expertise

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στους Dedicated Servers

Η in-house ομάδα τεχνικών μας μπορεί να αφαιρέσει το βάρος από τους ώμους σου αναλαμβάνοντας τη διαχείριση, συντήρηση και υποστήριξη του dedicated server σου. Άσε τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς μας να σε βοηθήσουν.

Managed Dedicated Server

Διαχείριση Server από επαγγελματίες

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την 24/7 διαχείριση του dedicated server και της υποδομής του. Μπορούμε να αναλάβουμε τα παντα από το πρώτο setup μέχρι και την πλήρη διαχείριση. Διαχειριζόμαστε dedicated servers για περισσότερα από 20 χρόνια και ξέρουμε πως να τους κρατάμε ασφαλείς.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την 24/7 διαχείριση του server και της υποδομής του. Μπορούμε να αναλάβουμε τα παντα από το πρώτο setup μέχρι και την πλήρη διαχείριση. Διαχειριζόμαστε servers για περισσότερα από 20 χρόνια και ξέρουμε πως να τους κρατάμε ασφαλείς. Managed Dedicated Server

Ποια χαρακτηριστικά κάνουν τους Dedicated Servers μας να ξεχωρίζουν;

Σύγχρονα Λειτουργικά Συστήματα

Ψάχνεις για έναν Windows Dedicated Server ή για έναν Linux Dedicated Server; Έχουμε όλες τις λύσεις που ταιριάζουν στη διαμόρφωση Λειτουργικού Συστήματος που επιθυμείς.

Managed Υπηρεσίες Διαχείρισης

Οι προαιρετικές υπηρεσίες διαχείριση παρέχουν 24×7 τεχνική εξυπηρέτηση, server setup και server support. Είναι διαθέσιμες για CentOS, Windows, cPanel και Plesk.

Εξαιρετική Συνδεσιμότητα

Με 10+ Tbps bandwidth capacity, 99,999% network uptime, 10GE και 100GE Uplinks και συνδέση με 6 Tier 1 Carriers, δίνουμε μεγάλη σημασία στην δικτυακή υποδομή μας.

Data Centers πιστοποιημένα κατά ISO

Όλα τα συνεργαζόμενα Data Centers είναι πιστοποιημένα κατά ISO 27001 ενώ τα μεγαλύτερα διαθέτουν επίσης πιστοποιήσεις PCI DSS, SOC 1, HIPAA και NEN 7510.

Ταχύτατη παράδοση

Πολλοί από τους Dedicated Server μας μπορούν να παραδοθούν ταχύτατα εντός 5 ώρες από την πληρωμή τους ώστε να μπορείς να κάνει άμεση χρήση τους.

Ανθεκτικό Δίκτυο

Η ασφάλεια του δικτύου του Server είναι θωρακισμένη από DDoS προστασία σε επίπεδο Data Center που ανιχνεύει και μετριάζει τις επιθέσεις.

Είτε είσαι ειδικός και ψάχνεις για μια συγκεκριμένη λύση Linux ή Windows Dedicated Server είτε δεν έχεις καθόλου τεχνικές γνώσεις, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σου. Έχουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων και προτάσεων που θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σου.

Linux – Windows Dedicated Server

Linux ή Windows Dedicated Server για όλους

Είτε είσαι ειδικός και ψάχνεις για μια συγκεκριμένη λύση Linux ή Windows Dedicated Server είτε δεν έχεις καθόλου τεχνικές γνώσεις, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σου. Έχουμε μια ευρεία γκάμα λύσεων και προτάσεων που θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σου.

Custom Dedicated Server

Θέλεις Customized Dedicated Server;

Προσαρμόσιμοι Dedicated Servers υψηλών προδιαγραφών που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές ανάγκες σου. Προσάρμοσε τους dedicated servers με μια μεγάλη ποικιλία από RAM, NVMe, SSD ή HDD σκληρούς δίσκους και δυνατές bandwidth επιλογές.

High-end customizable dedicated servers που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σου ανάγκες. Προσάρμοσε τους dedicated servers σου με μια μεγάλη ποικιλία από RAM, σκληρούς δίσκους NVMe, SSD ή HDD και δυνατές bandwidth επιλογές.

Υποστηριξη και Καθοδηγηση

Άσε τους Ειδικούς στους servers να σε βοηθήσουν.

Mε περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στο hosting!

Κάλεσε Τώρα στο 2310-501-800.

Web hosting support and guidance - web hosting support specialist

Ένας Οδηγός Για Όλα

Βρες ό,τι χρειάζεσαι για το hosting και την κατασκευή της ιστοσελίδας σου στη Γνωσιακή Βάση της Konet.

Άμεση Τηλεφωνική Υποστήριξη

Το Live Chat μπορεί να διαρκέσει ώρες. Βρες άμεσα λύση στο πρόβλημά σου με απευθείας τηλεφωνική υποστήριξη.

Απόμακρη Live Διαχείριση

Δυσκολεύεσαι να επιλύσεις ένα πρόβλημα; Οι τεχνικοί μας θα συνδεθούν μαζί σου για να το επιλύσουν μπροστά στα μάτια σου.

Ποια η διαφορά ενός Dedicated Server με τους άλλους τύπους Hosting;

Υπάρχουν τρεις τύποι hosting: το shared hosting, οι VPS (virtual private server) και οι dedicated servers (αλλιώς dedicated hosting).

Όπως θα γνωρίζεις, στο shared hosting παίρνεις χώρο για να αποθηκεύσεις το site σου σε ένα server όπου φιλοξενούνται εκατοντάδες άλλες ιστοσελίδες. Για blogs και μικρομεσαίες ιστοσελίδες είναι μια ιδανική επιλογή. Ωστόσο, δεν είναι καλή επιλογή για μεγάλες ιστοσελίδες ή μεγάλα e-shops. Δεν έχεις τη μέγιστη δυνατή απόδοση αλλά και την επιθυμητή ευελιξία δεδομένου ότι μοιράζεσαι το server με άλλους.

Η επόμενη λύση είναι το VPS στο οποίο παίρνεις περισσότερο χώρο και πόρους σε σύγκριση με το shared hosting. Έχει μεγαλύτερη απόδοση και ευελιξία όμως δεν έχει ανεξαρτησία κινήσεων αφού διαμοιράζεσαι τον server με άλλους. Σε ένα dedicated server μπορούν να υπάρχουν πολλά VPS. Αυτό το μίγμα επιτρέπει στα VPS να έχουν χαμηλότερο κόστος από τους dedicated servers.

Από την άλλη πλευρά, η λύση που λύση που προσφέρει μέγιστη απόδοση και χώρο είναι ο dedicated server. Με ένα dedicated server μπορείς να είσαι βέβαιος ότι δεν μοιράζεσαι τον διακομιστή με άλλους. Όλοι οι πόροι και ο χώρος του συστήματος είναι δικοί σου και μπορείς να τους εκμεταλλευτείς για το site σου όπως επιθυμείς.

Dedicated Server hosting για applications, programs με php, C++, linux, windows, coding
Dedicated Server hosting για applications, programs με php, C++, low code
Dedicated Server hosting για applications, programs με php, C++, low code

Γιατί χρειάζεσαι ένα dedicated server – 7 λόγοι

Όπως αναφέραμε, ο dedicated server είναι μία από τις ισχυρότερες λύσεις hosting που θα βρεις. Ωστόσο, μπορεί να αναρωτιέσαι αν τον χρειάζεσαι. Για αυτό θα δούμε έξι λόγους που δείχνουν ότι χρειάζεσαι ένα dedicated server.

1. Το site σου μεγαλώνει και πρέπει να είναι σε θέση να διαχειριστεί την αυξημένη επισκεψιμότητα

Όσο πιο γνωστό γίνεται το site σου, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η επισκεψιμότητά του. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιήσεις shared hosting και δεχθείς πολλούς επισκέπτες, η απόδοση του site σου θα γίνει πολύ αργή. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι επισκέπτες να φεύγουν από το site δυσαρεστημένοι και εσύ να χάνεις έσοδα. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν καλή κίνηση να πάρεις ένα dedicated server.

Όταν κάνεις διαφημίσεις θα πρέπει να αναμένεις πολύ αυξημένη επισκεψιμότητα. Τα περισσότερα πακέτα shared hosting δεν μπορούν να αντέξουν περιόδους με μεγάλη επισκεψιμότητα. Ακόμα και τα VPS δεν είναι σε θέση πολλές φορές να ανταπεξέλθουν στην αυξημένη ζήτηση για το site σου. Ένας dedicated server θα μπορέσει άνετα να ανταπεξέλθει στην αυξημένη κίνηση και να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες σου.

2. Το page loading time σου θέλεις να είναι πολύ γρήγορο

Το page loading time του website σου επηρεάζει αποδεδειγμένα πολλές πτυχές του. Οι αργές σελίδες μπορεί να οδηγήσουν σε υψηλά bounce rates και χαμηλά conversion rates. Μπορεί ακόμη να οδηγήσει σε χαμηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Με ένα dedicated server θα είσαι σε θέση να βελτιστοποιήση όσο το δυνατόν περισσότερο το page loading time του website σου.

Στο shared hosting δεν μπορείς να έχεις στοιχεία για το πόσους πόρους χρειάζεται πραγματικά το site σου. Πάντα θα έχεις ένα όριο χρήσης πόρων του server. Επιλέγοντας όμως ένα dedicated server μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλους τους πόρους του χωρίς κανένα περιορισμό. Έτσι θα μπορέσεις να μεγιστοποιήσεις το page loading time.

3. Χρειάζεσαι περισσότερο χώρο για τα αρχεία και τα emails σου

Στο shared hosting υπάρχουν περιορισμοί στο χώρο των πακέτων. Δεν μπορείς να έχεις απεριόριστο χώρο για τα αρχεία και τα emails σου γιατί μοιράζεσαι το server με άλλους. Σε ένα dedicated server όμως όλος ο χώρος στο δίσκο είναι δικό σου. Μπορείς να τον διαχειριστείς όπως εσύ θες και να αποθηκεύσεις σε αυτόν ό,τι χρειάζεσαι.

4. Η ασφάλεια των δεδομένων σου αποτελούν προτεραιότητα

Η ασφάλεια είναι σημαντική για κάθε ιστοσελίδα, ιδιαίτερα όμως για όσους χειρίζονται ευαίσθητες πληροφορίες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εμπιστευτικά emails, αριθμούς πιστωτικών καρτών ή ευαίσθητες πληροφορίες πελατών. Είναι σημαντικό να προστατεύεις αυτές τις πληροφορίες και την ιστοσελίδα σου από ιούς, hackers, malware και άλλους κινδύνους.

Με ένα dedicated server είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να λάβεις όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των δεδομένων σου και των πελατών σου. Έχεις μεγάλη ευελιξία στις μεθόδους και τεχνολογίες που θα χρησιμοποιήσεις αφού δεν υπάγεσαι στους περιορισμούς του shared hosting.

5. Ο έλεγχος του dedicated server αποτελεί προτεραιότητα

Είναι εύκολα κατανοητό ότι σε ένα περιβάλλον που το μοιράζεσαι με άλλους δεν μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Ούτε στο shared hosting, ούτε στο VPS μπορείς να έχεις την πλήρη έλεγχο των κινήσεων. Μόνο ένας dedicated server σου δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Για παράδειγμα, είσαι ελεύθερος να διαλέξεις το hardware και το software που θα χρησιμοποιήσεις. Ενδεχομένως να μην χρειάζεσαι γρήγορους δίσκους αλλά δίσκους με μεγάλο χώρο για να αποθηκεύεις πολλά δεδομένα. Ή μπορεί να μην χρειάζεσαι ένα control panel αλλά όλη τη διαχείριση να την κάνεις από το terminal ή την εφαρμογή σου. Αυτή την ευελιξία θα την βρεις μόνο σε ένα dedicated server.

6. Χρειάζεσαι πολύ μεγάλο bandwidth

Μερικές ιστοσελίδες ή εφαρμογές έχουν πολύ μεγάλο μηνιαίο traffic. Συχνά αυτές δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το shared hosting. Με dedicated server μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσο bandwidth θες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το όριο. Ορισμένοι dedicated servers συνοδεύονται από unlimited bandwidth που σημαίνει ότι δεν θα έχεις κανένα περιορισμό στην κίνηση.

7. Χρειάζεσαι διαφορετικές τεχνολογίες

Το shared hosting μπορεί να εξυπηρετήσει τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες. Υπάρχουν περιπτώσεις που αυτές οι τεχνολογίες δεν τους καλύπτουν. Εάν βρίσκεσαι και εσύ μέσα σε αυτούς, χρειάζεσαι ένα dedicated server όπου θα μπορέσεις να εγκαταστήσεις όποια τεχνολογία σε βολεύει.

Συχνές Ερωτήσεις για τους Dedicated Servers

Έχεις ερωτήσεις σχετικά με τους Dedicated Servers; Έχουμε απαντήσεις για εσένα! Παρακάτω θα βρείς απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τους Dedicated Servers. Εάν έχεις απορίες που δεν καλύπτονται από τα παρακάτω, σου συνιστούμε να επικοινωνήσεις με την ομάδα υποστήριξής μας. Θα χαρούν να σε βοηθήσουν!

Τι είναι Dedicated Server;

Ο Dedicated Server είναι ένας αποκλειστικός διακομιστής που εκχωρεί όλους τους hardware πόρους του σε εσένα. Σε αντίθεση με τους virtual servers, που σου εκχωρούν μόνο ένα ποσοστό των συνολικών πόρων του συστήματος, ένας dedicated server σου προσφέρει όλη τη RAM, όλο το storage και όλη τη CPU. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν μοιράζεσαι τους πόρους με κανέναν.

Οι dedicated servers είναι γνωστοί και ως bare metal servers ή dedicated hosting. Με ένα dedicated server μπορείς να φτιάξεις ό,τι configuration θες και να πιάσεις uptime 100%.

Ποιο Dedicated Server να διαλέξω;

Τα setups των dedicated server μας είναι ειδικά φτιαγμένα για να ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς να πάρεις ένα dedicated server με περισσότερη RAM, περισσότερο storage space ή μεγαλύτερο και ταχύτερο επεξεργαστή.

Πόσο γρήγορα παραδίδετε ένα Dedicated Server;

Ο χρόνος παράδοσης ενός Dedicated Server εξαρτάται από τα customizations που έχει ο Server. Εάν δεν έχει customizations, η παράδοση γίνεται εντός 5 ωρών ή 2 εργάσιμων ημερών για τους Intel και AMD Dedicated Servers. Συνήθως η παράδοση γίνεται εντός λίγων ωρών και εξαιρετικά σπάνια χρειάζονται 2 εργάσιμες μέρες. Οι Powerful Dedicated Servers παραδίδονται εντός 3 με 10 εργάσιμων ημερών ενώ οι Custom Dedicated Servers εντός 5 με 10 εργάσιμων ημερών.

Ποιος Dedicated Server έχει unlimited bandwidth;

Όλοι οι Intel Dedicated Servers και οι AMD Dedicated Servers έχουν unlimited bandwidth (unlimited traffic). Οι Powerful Dedicated Servers έχουν στη βασική έκδοση περιορισμένο bandwidth όμως μπορούν και εκείνοι να πάρουν unlimited bandwidth με ένα μικρό επιπλέον κόστος.

Για τους Custom Dedicated Servers το αν θα έχουν ή δεν θα έχουν unlimited bandwidth εξαρτάται από το Data Center όπου φιλοξενούνται. Πριν την παραγγελία τους, θα ενημερωθείς αναλυτικά για το αν ο Server σου έχει κάποιο περιορισμό στο bandwidth. Σε κάθε περίπτωση όμως, το όριο που τίθεται είναι πολύ υψηλό και δύσκολα θα το πιάνεις.

Τι Λειτουργικό Σύστημα μπορώ να εγκαταστήσω στο Dedicated Server μου;

Στους Dedicated Servers μπορείς να προεγκαταστήσεις τόσο Linux OS όσο και Windows OS. Στους μικρότερους είναι καλύτερα να βάλεις Linux διότι είναι πιο ελαφρύ και να χρησιμοποιήσεις έναν από τους μεγαλύτερους για Windows. Μπορείς ακόμη και να μην προεγκαταστήσεις κάποιο λειτουργικό σύστημα.

Linux OS

Τα διαθέσιμα Linux OS, ανάλογα με το Server και το Data Center, είναι:

 • AlmaLinux 8,
 • AlmaLinux 9,
 • CentOS 7,
 • Debian 10,
 • Debian 11,
 • FreeBSD 12,
 • FreeBSD 13,
 • Rocky Linux,
 • Ubuntu 18.04,
 • Ubuntu 20.04
 • Ubuntu 22.04.

Windows OS

Τα διαθέσιμα Windows OS, ανάλογα με το Server και το Data Center, είναι:

 • Windows Server 2016 Standard Edition,
 • Windows Server 2019 Standard Edition,
 • Windows Server 2019 Datacenter Edition,
 • Windows Server 2022 Standard Edition,
 • Windows Server 2022 Datacenter Edition.

No OS

Πέρα από τα Linux OS και τα Windows OS, μπορείς να πάρεις τον Dedicated Server σου χωρίς καμία προεγκατάσταση Operating System. Αυτό θα σου δώσει την δυνατότητα να διαχειριστείς το Server από την αρχή όπως εσύ θες αλλά και να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα που δεν αναφέρθηκε παραπάνω.

Μπορώ να επιλέξω το Data Center όπου θα φιλοξενηθεί ο Dedicated Server;

Στην Konet σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις σε ποιο από τα 30 συνεργαζόμενα Data Centers θα φιλοξενηθεί ο Dedicated Server σου. Από προεπιλογή όλοι οι Servers φιλοξενούνται σε δύο διαφορετικά Data Centers στη Γερμανία με εξαιρετικές ταχύτητες δικτύου.

Οι Dedicated Servers στη Γερμανία μπορούν να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επισκέπτες των sites σου που προέρχονται από την Ευρώπη, Αμερική, την Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή. Εάν όμως θέλεις να δώσεις έμφαση σε πελάτες κάποιας άλλη γεωγραφικής περιοχής όπως η Ασία, η Αμερική ή η Αυστραλία, μπορείς κατά την παραγγελία του Server να επιλέξεις ένα άλλο Data Center.