Πολιτική Καλού Περιεχομένου

Βελτιώνοντας το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που φιλοξενούμε, επενδύουμε σε ένα καλύτερο αύριο! Αυτές είναι οι Πολιτικές της Konet για ένα καλύτερο Διαδίκτυο.

Δουλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο, σήμερα

Οι λάθος πρακτικές δεκαετιών έχουν τις επιπτώσεις τους στο σήμερα. Αναγνωρίζοντάς ‘το, όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Όσοι επιθυμούν να διορθώσουν την κατάσταση, αναλαμβάνουν το μερίδιό τους. Στην Konet μπορούμε και θέλουμε να συνδράμουμε στο χτίσιμο ενός καλύτερου αύριο, ξεκινώντας από τη δουλειά μας, το Διαδίκτυο.

Το Διαδίκτυο είναι ένας χώρος με σχετική ελευθερία. Μπορεί ο καθένας να ανεβάσει ό,τι θέλει, είτε καλό είτε κακό. Δυστυχώς, το καλό περιεχόμενο δεν προωθείται και το κακό δεν αφαιρείται.

Ας προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε!

Στην Konet εργαζόμαστε για ένα Διαδίκτυο φιλικό και ανοιχτό προς όλους!

  • Καμία κοινωνική ομάδα δεν πρέπει να υφίσταται τον αποκλεισμό από το Διαδίκτυο.
  • Καμία ηλικιακή ομάδα δεν πρέπει να θίγεται από το περιεχόμενο που ανεβαίνει σε μία ιστοσελίδα.
  • Τα χρηστά ήθη και έθιμα της Χώρας μας, οι παραδόσεις μας και η Πίστις μας δεν πρέπει να καταπατούνται και να λοιδορούνται.

Με γνώμονα αυτές τις αρχές, η Κonet διαμορφώσε την Πολιτική Καλού Περιεχομένου. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε κάθε ιστοσελίδα, να καταχωρήσουμε κάθε domain, να υποστηρίξουμε κάθε επιχείρηση που σέβεται αυτές τις βασικές αρχές.

Εάν θέλετε να λάβετε ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες Φιλοξενίας και Υποστήριξης ιστοσελίδων, εμπιστευθείτε την Κonet.

Το μόνο που ζητάμε από τις επιχειρήσεις ή τους ιδιώτες στους οποίους παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας είναι:

  • Να μην έχουν οι ιστοσελίδες τους περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους.
  • Να έχουν ιστοσελίδες χωρίς άσεμνο ή υβριστικό περιεχόμενο
  • Να μην στρέφεται το περιεχόμενό τους εναντίον κανενός
  • Να σέβονται τα χρηστά ήθη, έθιμα, Παραδόσεις και Πίστη της Ελλάδος
  • Να μην σχετίζονται οι ιστοσελίδες τους με στοιχήματα, καζίνο, γνωριμίες, spam, bots, bitcoin, κακόβουλα ή επιβλαβή scripts.

Το 90% των ιστοσελίδων σε Ελλάδα και Κύπρο πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Με αυτές τις ιστοσελίδες θέλουμε και επιδιώκουμε συνεργασία. Γνωρίζουμε ότι με αυτήν την Πολιτική αποκλείουμε ένα σημαντικό για άλλους μέρος των πιθανών εσόδων μας. Το ζητούμενο όμως είναι να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο, σήμερα. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο θέτοντας ένα τέρμα στις κακές πρακτικές και βάζοντας έναν πήχη στις προσδοκίες μας.

Πέρα από την Κοινωνική διάσταση της Πολιτικής Καλού Περιεχομένου, υπάρχει και η διάσταση της Ασφάλειας. Στην Konet δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια του Web Hosting λογαριασμού σας.

Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια πορείας στο χώρο του Web Hosting, έχουμε αποκομίσει σημαντική εμπειρία στα θέματα ασφάλειας. Από την εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ότι οι ιστοσελίδες οι οποίες επιλέγουμε να μην υποστηρίξουμε είναι ο συχνότερος στόχος των Διαδικτυακών επιθέσεων. Αποκλείοντάς ‘τες από τους Servers μας, μειώνουμε σημαντικά τον αριθμό των επιθέσεων που δέχονται καθημερινά οι Serves μας. Έτσι οι υπόλοιποι λογαριασμοί εκτίθενται σε μικρότερο κίνδυνο και άρα είναι πιο ασφαλείς.

Στην Konet είμαστε σε θέση να διαμορφώσουμε ισχυρές Πολιτικές γιατί είμαστε σε θέση να τις εφαρμόσουμε και να τις υποστηρίξουμε. Οι πελάτες μας ζητούν ένα υγιές και σταθερό περιβάλλον όπου θα αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους. Χάρη στο έμπειρο προσωπικό μας και το ισχυρό μίγμα Premium Υπηρεσιών που προσφέρουμε, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις της αγοράς σε περιβάλλον σταθερότητας.

Για ένα σταθερό περιβάλλον φιλοξενίας, με όλες τις Premium Υπηρεσίες που χρειάζεστε, επιλέξτε την Konet.

Είμαστε ένα τηλέφωνο μακριά! Καλέστε μας στο 2310 501800 για να δούμε πώς μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες που ψάχνετε!